يونايتدپرس به نقل از يك استاد روابط بينالملل: اسراييل از شيفتگي اروپا براي رسيدن به توافق با ايران بيم دارد
خبرگزاري يونايتدپرس در مطلبي به قلم آلون بن ماير، استاد روابط بينالملل و مركز مطالعات جهاني و مدير پروژهي خاورميانه در موسسه سياست جهاني نوشت كه رژيم صهيونيستي از شيفتگي اروپا براي رسيدن به توافق با ايران بيم دارد و اين استراتژي را موثر نميداند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اين خبرگزاري آمريكايي افزود، اگرچه آمريكا و اسرييل (رژيم صهيونيستي) معتقدند ايران بايد اجازه داشته باشد به سلاح هستهيي دست يابد، اما در خصوص استراتژي چگونگي كنترل آنچه ”جاهطلبيهاي هستهيي ايران“ خواندهاند اختلافاتي دارند.
اين گزارش حاكي است، بحثهاي آمريكا و اسراييل بر دو مساله بنيادي متمركز است؛ با وجودي كه آمريكا احساس ميكند ايران با مونتاژ ابزار هستهيي سه تا چهار سال فاصله دارد، اسراييل معتقد است ايران با رسيدن به نقطه بيبازگشت فقط چند ماه فاصله دارد.
يونايتدپرس در ادامهي اين مطلب نوشت: با وجودي كه واشنگتن و تلآويو دايما اطلاعات جاسوسي را در اين زمينه مبادله ميكنند، اما برداشتها و تحليلهاي متفاوتي دارند. اسراييل (رژيم صهيونيستي) بيشتر بر منابع انساني متكي است و فوريت بيشتري را براي خنثي كردن قابليت هستهيي ايران احساس ميكند. مقامات تلآويو با وجودي كه موافقند برنامهي هستهيي ايران بايد از طريق اقدامات بينالمللي حل و فصل شود اما اعتقاد ندارند كه چنين اقداماتي به نتايجي ملموس منجر شود. اين مقامات به صورت علني درباره شكست اطلاعات جاسوسي آمريكا و يا استراتژي ناموفق آن در برخورد با توليد سلاحهاي هستهيي به ويژه در مورد كره شمالي صحبت نميكنند به علاوه از رويكرد دولت بوش عليه ايران حمايت ميكنند. تلآويو از مسير و محتوي مذاكرات اروپا با ايران رضايت ندارد و از شيفتگي اروپا براي رسيدن به توافق با ايران بيم دارد.
بر اساس اين گزارش تلآويو اعتقاد ندارد كه اعطاي مشوق اقتصادي يا ديگر مشوقها به ايران استراتژي موثري باشد.
انتهاي پيام