هاشمي رفسنجاني در ديدار نخست وزير مالزي: ملتهاي اسلامي ميتوانند با همكاري سازنده با يكديگر مانع دخالت قدرتهاي بزرگ شوند
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام و نخست وزير مالزي با يكديگر ديدار و دربارهي مسايل دوجانبه، منطقهيي و بينالمللي گفتوگو كردند.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هاشمي رفسنجاني، رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام در اين ديدار كه روز گذشته (پنجشنبه) انجام شد، با ابراز اميدواري نسبت به تداوم گسترش روابط دوستانه دو كشور در زمينههاي سياسي اقتصادي و فرهنگي، گفت: جمهوري اسلامي ايران و مالزي با تسريع و رشد همكاريهاي خود ميتوانند نمونههاي خوبي براي روابط موفقيتآميز دو كشور اسلامي، در عرصهي بينالمللي باشند.
وي در اين ديدار از تلاشهاي صادقانه و جدي ماهاتير محمد، نخستوزير سابق مالزي در گسترش روابط دو كشور تقدير كرد.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با ابراز رضايت از حضور فعال مالزي در جنبش عدم تعهد و همچنين رياست اين كشور بر سازمان كنفرانس اسلامي اظهار اميدواري كرد، در اين دوران دو كشور شاهد تعميق روابط دوجانبه و تعقيب برنامهاي منطقهيي و همچنين رسيدگي به اولويتهاي سازمان كنفراس اسلامي باشند.
وي با اشاره به مسائل موجود در عراق گفت: درگيريها و منازعات در عراق نگرانكننده ميباشد و جمهوري اسلامي ايران اميدوار است با فراهم شدن زمينه خروج نيروهاي اشغالگر از عراق، اين منطقه به سوي صلح و ثبات پيش رود.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام، ناامني در خاورميانه به ويژه عراق، لبنان و فلسطين را محصول دخالتهاي قدرتهاي بزرگ در اين منطقه براي حفظ منافع خود و رژيم غاصب صهيونيستي عنوان كرد و گفت: ملتهاي اسلامي ميتوانند با همكاري سازنده با يكديگر مانع اين گونه اقدامات شوند.
احمد بداوي، نخستوزير مالزي نيز هدف از سفر به ايران را بسط و گسترش همكاريهاي ايران و مالزي عنوان كرد و افزود: حوزههاي نفت، گاز، بيوتكنولوژي و كشاورزي از زمينههاي همكاري دو كشور است و ما براي گسترش اين روابط آماده همه گونه همكاري با جمهوري اسلامي ايران هستيم.
نخستوزير مالزي با اشاره به مسائل جهان اسلام، بر لزوم وحدت ميان همه كشورهاي اسلامي تاكيد كرد و گفت: دشمنان از تفرقه بيشترين سود را ميبردند و ما با اتحاد ميتوانيم مانع اين بهرهبرداري شويم.
همچنين بداوي از هاشمي رفسنجاني براي سفر به كشور مالزي دعوت به عمل آورد و رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ ابراز اميدواري كرد در اولين فرصت به اين كشور سفر كند.
انتهاي پيام