/همايش بينالمللي آسياي مركزي و قفقاز/ عضو هيات علمي دانشگاه امام حسين (ع): 11 سپتامبر روسيه و آمريكا را به هم نزديك كرد
عضو هيات علمي دانشگاه امام حسين (ع) گفت: حادثهي 11 سپتامبر 2001، آمريكا و روسيه را در منطقه آسياي مركزي و قفقاز به هم نزديك ساخته است.
به گزارش خبرنگار سياسي - خارجي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جهانگير كرمي، محقق و عضو هيات علمي دانشگاه امام حسين (ع) با بيان اين مطلب افزود: پس از اين حادثه همكاريهاي دو كشور در مبارزه با تروريسم آغاز شد و مسكو تا عضويت محدود در ناتو نيز پيش رفت.
وي گفت: از زماني كه آمريكا به عراق حمله كرد و تحولات سياسي دركشورهاي گرجستان، اوكراين و قرقيزستان دامن زده شد و از مخالفان سياسي كشورهاي آذربايجان، ازبكستان و بلاروس حمايت شد.
وي همچنين گفت: ترس كشورهاي روسيه و چين از اقدامات جديد آمريكا و به ويژه در منطقه آسياي مركزي آنها را به هم نزديك ساخت و با پذيرش كشورهايي مثل هند و ايران به عنوان عضو ناظر سازمان همكاريهاي شانگهاي، بازي بزرگ جديدي در منطقه آسياي مركزي دامن زده شده است.
انتهاي پيام