رويتر به نقل از ديپلماتها: ادعاهاي جديد آمريكا بر مبناي لپتاپ مسروقه مدرك جرم محسوب نميشود
خبرگزاري رويتر به نقل از منابعي نزديك به آژانس بينالمللي انرژي اتمي تاييد كرد كه مقامات سازمان جاسوسي آمريكا (سيا) جلسهاي توجيهي را در ماه ژوييه براي ارايهي آنچه آن را شواهدي عليه برنامهي هستهيي ايران معرفي كردند، در وين برگزار نمودهاند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين خبرگزاري انگليسي به نقل از منابع ياد شده از وين كه نامي از آنها نبرد، گزارش داد: جلسهاي در ماه ژوييه برگزار شد و در آن اطلاعاتي به ما نشان داده شد كه فعاليت مقدماتي طراحي براي مخروط موشك بود كه اين شامل فضايي است كه كلاهك بايد در آن قرار بگيرد.
يكي از اين مقامات ادامه داد: اين اطلاعات به نظر قانعكننده نيست و مدرك جرم محسوب نميشود.
اين مقام كه نامي از وي برده نشده است، افزود: تاكنون هيچ كس اين اطلاعات را افزايش نداده است، ما در موقعيتي نيستيم كه ببينيم آيا اين اطلاعات در واقع از ايرانيها به دست آمده است يا خير.
روزنامهي نيويورك تايمز به نقل از مقامات آمريكايي و اروپايي گزارش داده بود كه مقامات سرويس جاسوسي آمريكا با استفاده كامپيوتر لپ تاپي كه مدعي هستند آن را از يك منبع ايراني به دست آوردهاند، در اواسط ماه ژوييه، جلسهاي توجيهي را براي مقامات آژانس بينالمللي انرژي اتمي از جمله محمد البرادعي، مديركل آژانس ترتيب دادند و اطلاعات اين كامپيوتر را مبناي اتهاماتي جديد عليه برنامهي هستهيي ايران قرار دادند.
اين مقامات مدعي شدند كه منبع ايرانيشان، لپ تاپ را از فرد ديگري به دست آورده است كه گمان بر آن است آن فرد اول در حال حاضر مرده باشد.
اين روزنامه همچنين نوشته بود، مقامات آمريكايي اذعان كردهاند كه اين سند، اثبات وجود بمب هستهيي در ايران نيست، اما مدرك قاطعي است مبني بر اين كه آنها اين برنامه را دنبال ميكنند.
اين گزارش ادامه داد، حميدرضا آصفي، سخنگوي وزارت امور خارجهي ايران اين اتهامات را تكذيب كرده و آن را تلاش براي افزايش فشار عليه ايران دانسته است.
در اين گزارش آمده است، وي گفت: اين ادعاي بياساس ما را به خنده واداشت، ما از لپ تاپ براي حفظ اسناد طبقهبندي شدهمان استفاده نميكنيم.
در بخش ديگري از اين گزارش يادآور شده است، وي همچنين بر قصد ايران براي انجام غنيسازي اورانيوم در خاك اين كشور تاكيد كرد.
انتهاي پيام