جشنواره فجر

  • جمعه / ۱۱ آذر ۱۳۸۴ / ۱۴:۰۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 8409-04236

عضو فراكسيون اصولگرايان: دولت و مجلس در مسايل كلي مانند اهداف و حركت‌ها با هم تعامل دارند

دولت و مجلس در مسايل كلي مانند اهداف و حركت‌ها تعامل دارند و جاي نگراني نيست. البته در مسايل جزئي تعامل كمتر است.

عبدالرضا ثروتي، عضو كميسيون اجتماعي مجلس در گفت و گو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با بيان مطلب بالا افزود: نهاد رياست جمهوري معتقد است كه طبق برنامه‌هاي خود افراد را معرفي كند و حق مجلس هم آن است كه با بينش و آگاهي راي دهد.

وي با بيان اين‌كه اصولگرايي يعني فارغ از مسايل سياسي و جناحي تصميم گرفته شود، گفت: مجلس به دنبال آن است كه صلاحيت‌ها را به طور جامع مورد بررسي قرار دهد و تا زمان راي‌گيري هم هيچ‌كس احتمال نمي‌دهد كه چه اتفاقي مي‌افتد، اما ديدگاه‌هاي اكثر نمايندگان كه بيان مي‌شود احساس مي‌شود كه سمت و سوي مجلس به كدام سو خواهد بود. لذا اين تعامل به شكل واقعي بين مجلس و دولت وجود دارد و جاي نگراني نيست.

ثروتي ابراز داشت: در قانون‌گذاري مجلس هم تعامل با دولت وجود دارد به طور مثال در بحث لايحه مديريت خدمات كشوري، قرار شد يك تيم 5 نفره از مجلس و دولت كار را دنبال كنند.

وي هم‌چنين به تصميم‌گيري در خصوص مسايل كميته امداد، بهزيستي، راه روستايي، فعاليت‌هاي عمراني و كودكان خياباني به عنوان موارد تعامل دولت با مجلس اشاره كرد.

انتهاي پيام