نايب رييس كميسيون عمران: مسوولين وزارت دفاع را به كميسيون عمران دعوت ميكنيم خلبان 3 دقيقه قبل از سقوط با برج مراقبت تماس و اعلام كرده كه اوضاع نرمال است
نايب رييس كميسيون عمران در جمع خبرنگاران با اشاره به جلسه روز يك شنبهي اين كميسيون با معاون سازمان هواپيمايي كشوري گفت: مسوولان هواپيمايي گزارش دادند كه خلبان 3 دقيقه قبل از سقوط با برج مراقبت تماس داشته و اعلام كرده كه اوضاع كاملاً نرمال است و هيچ مشكلي براي نشستن در موقع برگشت نداشته است و يك موتور از كار افتاده و برج مراقبت هم تصميم را بر عهدهي خود خلبان ميگذارد.
به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حسن زماني ادامه داد: تنها جاي مبهم بعد از تماس آخر است و احتمالاً اين هفته يا هفته آينده مسوولان وزارت دفاع را به كميسيون دعوت ميكنيم.
زماني در خصوص ناوگان هوايي گفت: براي ساخت هواپيما با مشاركت اوكراين وارد (مذاكره) شدهايم كه بايد اين شروع را توسعه دهيم.
وي گفت: هواپيماي نظامي به خاطر مسايل سري و محرمانه نميتواند جعبه سياه داشته باشد، ولي همه مكالمات تا قبل از سقوط وجود دارد.
نماينده ملاير در خصوص استيضاح وزير دفاع گفت: قبل از استيضاح ميتوانيم تحقيق و تفحص كنيم كه تحقيق و تفحص از اين پروژه حداكثر زمانش يك ماه است كه اگر در آن به تخلفات مسوولان برسيم بايد به سمت استيضاح جلو برويم.
انتهاي پيام