رييسجمهور در پايان سفر به استان سيستان و بلوچستان: در اين استان هنوز به نقطهي مطلوب نرسيدهايم
رييسجمهور در پايان سفر سه روزهي خود به استان سيستان و بلوچستان در فرودگاه زابل در جمع خبرنگاران حضور يافت و به تشريح اهداف سفر خود و نتايج آن پرداخت.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) دكتر محمود احمدينژاد گفت: دولت خدمتگزار در راستاي سومين سفر استاني خود به سيستان و بلوچستان سفر كرد. اين استان بسيار مستعد و داراي پتانسيلهاي جغرافيايي و طبيعي خوبي است و مردم پاكدل و سلحشور آن مدت صدها سال از مرزهاي كشور ما يعني از تماميت ارضيمان دفاع كردند.
وي با نام بردن اسم شهدايي مانند شهيد طباطبايي، شهيد ميرحسين، شهيد نوبتيمقدم گفت: اينها انبوهي از ستارگان درخشان شهداي اين شهر هستند. اين استان بيش از هزاران شهيد تقديم كشور كرده است.
احمدينژاد به خصوصيات جغرافيايي و طبيعي اين استان اشاره كرد و گفت: اين استان داراي زمينههاي خاصي براي كشاورزي، تجارت و صنعت است. دانشگاههاي بسيار خوبي در اين استان وجود دارد و 40 هزار دانشجو در اين استان مشغول به تحصيل هستند كه اين افراد ميتوانند زمينه را براي پيشرفت اين استان فراهم كنند.
رييسجمهور گفت: قبل از پيروزي انقلاب اسلامي، اين استان جزو مناطق محروم محسوب ميشد و بعد از پيروزي، اقدامات خوبي در اين زمينه صورت گرفت ولي ما هنوز به نقطهي مطلوب نرسيدهايم.
خبر تكميلي اين گزارش متعاقبا ارسال خواهد شد.
رييسجمهور بعداز ظهر روز جمعه استان سيستان و بلوچستان را به قصد تهران ترك كرد.
انتهاي پيام