جشنواره فجر

  • سه‌شنبه / ۱۳ دی ۱۳۸۴ / ۱۸:۳۶
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 8410-07808
  • خبرنگار : 71188

/احتمال حل بحران گازي روسيه-اوكراين/ *دو طرف مذاكراتشان را از سر مي‌گيرند* سخنگوي گازپروم: براي ادامه مذاكرات منتظر هيات اوكرايني هستيم

/احتمال حل بحران گازي روسيه-اوكراين/
*دو طرف مذاكراتشان را از سر مي‌گيرند*
سخنگوي گازپروم: براي ادامه مذاكرات منتظر هيات اوكرايني هستيم

مقامات روسيه و اوكراين موافقت كرده‌اند كه با هدف حل مناقشات پيش آمده در زمينه قيمت گاز، مذاكراتشان را از سر گيرند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سخنگوي شركت گازپروم با بيان سخناني در در راديو مسكو روسيه اعلام كرد: ما منتظر هيات اوکرايني براي ادامه مذاکرات در مسکو هستيم، اما در اين زمينه هيچ اطلاعات اضافي نمي توانم بدهم .

سرگئي كوپريانف - سخنگوي شركت گازپروم - همچنين گفت: ما از موضع محکم حقوقي و فني در مذاکرات برخوردار هستيم و تمامي ادعاهاي خود را به صورت فني مي توانيم اثبات کنيم وبراي هر موضع‌گيري خود توجيه داريم.

وي همچنين گفت: موقعيتي که در آن به سر مي بريم براي مدت درازي نمي تواند طول بکشد و من اين موضوع را بارها گوشزد کرده‌ام.

سخنگوي گازپروم همچنين به گروه مستقل بين المللي اشاره کرد که در مناطق گازي مختلف مشغول اندازه گيري ورودي و خروجي گاز هستند و افزود: اوکراين اينک به خوبي مي داند که ما از موضع فني خوبي براي اثبات مقدار گازي که اين کشور برداشت کرده، برخوردار هستيم.

كوپريانف همچنين تصريح كرد: اوکراين تمامي کدهاي ورود به سيستم کنترل ترانزيت اين کشور را عوض کرده و ما هم اينک از آنچه در اوکراين به عنوان ترانزيت مي گذرد، هيچ اطلاعي در دست نداريم.

به گزارش خبرگزاري اينترفكس، سخنگوي گازپروم، اوکراين را به جعبه سياهي تشبيه کرد که روسيه تنها از ورودي و خروجي آن مطلع است.

وي در مورد برگزاري دادگاه گفت: ما هميشه گفته ايم براي اين مقطع آماده هستيم، ولي هيچگاه به عنوان آغاز کننده اين مساله را دنبال نخواهيم كرد.

انتهاي پيام