/تازهترين گزارش ازمذاكرات تهران-مسكو/ *مذاكرات امشب هم دنبال ميشود *فضاي خوبي برمذاكرات حاكم است *احتمال ارايه پيشنهاد جديدي درجمعبندي مذاكرات وجود دارد
قرار است دور سوم و احتمالا نهايي مذاكرات دو روزه ميان ايران و هيات روسي امشب برگزار شود.
خبرنگار انرژي هستهيي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اطلاع يافت، در اين مذاكرات كه از روز گذشته در محل دبيرخانهي شوراي عالي امنيت ملي ايران آغاز شده است، طرف روسي جزييات كامل طرح خود را براي مسالهي هستهيي كشورمان به مذاكرهكنندگان ايراني ارايه كرد.
طرف ايراني تا جلسهي بعدازظهر روز يكشنبه سوالات و ابهاماتي را مطرح كرده كه به برخي از آنها پاسخ داده شده، اما پاسخدهي به برخي ديگر از آنها به زماني ديگر موكول شده است.
بر اساس گزارش خبرنگار ايسنا، «فضاي خوب و رو به جلويي» بر اين مذاكرات كه پشت درهاي بسته انجام ميگيرد، حاكم است و احتمال طرح يك پيشنهاد جديد و مرضي الطرفين در جمعبندي اين مذاكرات نيز وجود دارد.
هيات روسي به رياست معاون دبير شوراي امنيت ملي روسيه جمعه شب براي مذاكره دربارهي طيف گستردهيي از مسايل مربوط به تهران و مسكو به ايران سفر كرده است.
وزارت امور خارجهي روسيه سوم آذرماه اعلام كرده بود كه سفارت روسيه در تهران در تاريخ 24 دسامبر يادداشتي را به ايران تحويل داد كه تاكيد ميكرد پيشنهاد سابق مسكو براي حل مسالهي هستهيي اين كشور به قوت خود باقي است.
در همين حال، بازرسان آژانس بينالمللي انرژي اتمي نيز براي انجام اقدامات لازم براي شروع تحقيقات مربوط به سوخت هستهيي در ايران به تهران وارد شدهاند و ايران قرار است از فردا فعاليت در اين بخش را كه بيش از دو سال و نيم است در حال تعليق داوطلبانه به سر ميبرد، از سر بگيرد.
انتهاي پيام