عضو هيات رييسه كميسيون امنيت ملي: عضو معاهدهي NPT نشدهايم كه باعث سلب حقوقمان شود اروپا و غرب راهي جز بازگشت به شرايط پيشين و ادامهي مذاكرات ندارند
يك نمايندهي مجلس معتقد است: حال كه حضور و امضاي معاهدهاي بينالمللي نظير NPT سبب شده است ملت ايران از حقوق قانوني خود منع شود، بهتر است عضويت در اين پيمان مورد بازنگري قرار گيرد.
سليمان جعفرزاده عضو هيات رييسه كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اشاره به برخي اظهارنظرها در خصوص تندروي ايران و مقابله به مثل در برابر اقدامات اخير آژانس بينالمللي انرژي اتمي گفت: ما عضو يك معاهده( NPT) نشدهايم كه باعث سلب حقوقمان شود. عليالخصوص كه امروز آژانس انرژي اتمي نيز تبديل به يك ابزار در دست چند ابر قدرت تبديل شده و جايگاه خود را از دست داده است.
وي تصريح كرد: بهتر است ما بحث عضويت در NPT را مورد تجديدنظر قرار دهيم كه البته بايد اين مساله به عنوان آخرين ديپلماسي مدنظر قرار گيرد.
وي حضور گسترده مردم در راهپيمايي 22 بهمن را باعث روشن شدن وضعيت پرونده اتمي كشورمان اعلام كرد و اظهار داشت: با حضور مردم در راهپيمايي 22 بهمن تا 80 درصد وضعيت پرونده روشن شد و جوابي به اروپا، آمريكا و غرب درخصوص عزم ايرانيان براي دستيابي به اين فنآوري بود.
وي ادامه داد: اكنون اروپا و غرب راهي جز بازگشت به شرايط پيشين و ادامهي مذاكرات ندارند و در شرايطي قرار ندارند كه بخواهند براي جمهوري اسلامي ايران تعيين تكليف كنند.
جعفرزاده برتري سياسي ايران در خاورميانه و حتي جهان را هشداري براي غرب دانست كه از مواضع تند خود عقبنشيني كند و به پاي ميز مذاكره بازگردد.
وي يادآور شد: ايران نيز اين حق را براي خود محفوظ ميدارد كه از دادن هرگونه امتيازي كه خلاف ديپلماسي ما باشد خودداري كند و در عين حال به دنيا ثابت نمايد ضمن احترام به معاهدات و قوانين بينالمللي، حاضر نيست از حق خود بگذرد.
نمايندهي مردم ماكو تاكيد كرد: غرب بايد از مردم ايران و مسوولان جمهوري اسلامي به دليل افتراها و تهمتهايي كه تا كنون زده است عذرخواهي و از دخالت در امور داخلي ايران خودداري كند.
او در پايان، دخالت غرب در امورات داخلي كشورمان را بزرگترين نقض معاهدات بينالمللي دانست كه بايد از جانب آنان رفع سوءتفاهم شود.
انتهاي پيام