مدير مسوول روزنامهي ابتكار: مرزبندي گروههاي سياسي در سال جديد شفاف ميشود
مدير مسوول روزنامهي ابتكار گفت: با توجه به ضرورتهاي سياسي كشور در سال جديد، مرزبندي گروههاي سياسي شفافتر ميشود.
محمدعلي وكيلي در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با بيان اين اعتقاد كه " مسائل كشور در حوزه سياست خارجي طي سال جديد پيچيدهتر خواهد بود" بر همبستگي احزاب معتقد به نظام تاكيد كرد و برخورد نظام با احزاب را در اين زمينه موثر دانست.
وي خاطرنشان كرد: طبيعتا انسجام داخلي ميزان موفقيت توطئههاي دشمنان را پايين ميآورد. تمركز دشمنان بر از بين بردن وحدت كشور است و حاكميت بايد با رويكرد رحمت و رافت كه خصايص اصلي پيامبر اسلام(ص) بود با احزاب داخلي برخورد كند تا همه احساس همگرايي و همصدايي داشته باشند.
وكيلي ادامه داد: در سال جديد با توجه به تثبيت تقريبي دولت، شاهد مرزبنديهاي مشخص و موضعگيريهاي شفاف احزاب سياسي خواهيم بود كه اين شفافيت، آرايش سياسي جديد را نيز به دنبال خواهد داشت.
مدير مسوول روزنامهي ابتكار، با اشاره به ضرورت بازگشت نشاط به نهادهاي مدني، خاطرنشان كرد: احزاب از جمله نهادهاي مدني هستند كه براي ادامهي فعاليتهاي خود به فضاي شاد و سالم احتياج دارند. حضور پررنگ احزاب در عرصهي سياست ميتوان نشاندهندهي اقتدار نظام نيز باشد. همهي اينها به فضاي رقابت بين احزاب بستگي دارد كه بايد با بهترين شرايط به وجود بيايد.
انتهاي پيام