جشنواره فجر

  • دوشنبه / ۴ اردیبهشت ۱۳۸۵ / ۱۶:۵۶
  • دسته‌بندی: سیاسی2
  • کد خبر: 8502-02857
  • خبرنگار : 71038

رييس‌جمهور/2/: ما خواهان صلح و آرامش هستيم آژانس بايد به صورت عادلانه رفتار كند

رييس‌جمهور/2/:
ما خواهان صلح و آرامش هستيم
آژانس بايد به صورت عادلانه رفتار كند

رييس‌جمهور در ادامه نشست خبري خود تاكيد كرد: ملت ما خواهان صلح و آرامش است و اقتدارش را نقطه‌ي مقابل هيچ قدرتي نمي‌داند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) احمدي‌نژاد افزود: ما خواهان گفت‌وگو با تمام جهان به‌استثناي برخي كشورها هستيم. رژيم اشغالگر قدس در اين مورد استثناست. ما منطقي داريم كه اين منطق را در تمام مجامع ارايه مي‌دهيم.

رييس‌جمهور در بخشي ديگر از سخنانش خطاب به سازمان‌هاي بين‌المللي گفت: چرا كاري مي‌كنيد كه بي‌اعتبار شويد؟ اكنون نهادهاي بين‌المللي به يك ابزار براي تحقق خواسته‌هاي برخي قدرت‌هاي بزرگ تبديل شده‌اند و اين خواسته‌ها را تحميل مي‌كنند؛ چنان‌چه برخي از كشورها در حال حاضر داراي بمب هسته‌يي هستند و هيچ پادمان و پروتكلي را قبول نكرده‌اند، ولي آژانس از فعاليت‌هاي آن‌ها گزارشي ارايه نمي‌كند. ملت ايران فعاليت‌هايش صد در صد در مسير صلح‌آميز است و آژانس نتوانسته هيچ مدركي دال بر انحراف فعاليت‌هاي ايران ارايه دهد. من اعلام كرده‌ام ما يك كشور هسته‌يي هستيم و از صفر تا 100 ظرفيت ساختن فن‌آوري هسته‌يي را داريم، ولي اين فن‌آوري در خدمت مقاصد صلح‌آميز است.

رييس‌جمهور با بيان اين‌كه ما به سلاح اتمي و غيراتمي نيازي نداريم، گفت: آژانس بايد به صورت عادلانه رفتار كند. ما بيش از 30 سال است كه عضو آژانس هستيم، ولي تا كنون آژانس براي ما چه كرده است؟ آيا اين خود باعث نمي‌شود كه عضويت ما در آژانس در نزد ملت‌مان زير سوال برود؟ فعاليت‌هاي ما تحت نظر آژانس است و دوربين‌هاي آژانس در حال حاضر فعاليت مي‌كنند. از سويي آمادگي خود را براي خلع سلاح ديگر كشورها از سلاح‌هاي هسته‌يي اعلام كرده‌ايم.

وي در ادامه به وضعيت مردم فلسطين اشاره كرد و خطاب به قدرت‌هاي بزرگ گفت: چرا اجازه نمي‌دهيد ملت فلسطين خود براي خود تصميم بگيرد؟ شما كه ادعاي آزادي و دموكراسي مي‌كنيد، اگر اجازه دهيد ملت فلسطين خود براي خود تصميم بگيرد، بسياري از مشكلات حل خواهد شد. شما با سياست‌هايتان در 60 سال پيش جنگي را راه انداختيد كه طي آن جنگ، كشورهاي زيادي خسارت ديدند؛ از جمله مردم خاورميانه و مردم فلسطين؛ مردم فلسطيني كه در اين جنگ هيچ دخالتي نداشتند. شما در دنيا در ابتدا فضاي ضديهودي به وجود آورديد و باعث شديد كه يهوديان از كشورهاي مختلف به فلسطين پناه ببرند و الان ادعاي دفاع از ملت فلسطين را داريد.

محمود احمدي‌نژاد هم‌چنين اعلام كرد كه پيام ملت ايران در اين سال بازگشت به فرهنگ انبياء، صلح و آرامش، خداپرستي و توحيد است و در اين راستا وي نامه‌هايي را به سران برخي از كشورها خواهد نوشت و اهداف صلح‌دوستانه‌ي ملت ايران را تشريح خواهد كرد.

رييس‌جمهور با تاكيد بر اين‌كه ملت ايران هميشه خواهان صلح و دوستي بوده و هميشه دفع تجاوز كرده است، گفت: هيچ‌گاه تاريخ ثبت نكرده كه ملت ايران، ملتي را مورد تجاوز قرار داده باشد، ولي شما طي اين 27 سال با ملت ايران چه كرديد؟ چرا با ملت ايران مخالف هستيد و چرا دوست نداريد در ايران جمهوري باشد؟ چرا جنگ را به ملت ايران تحميل كرديد و حال انتظار داريد كه ملت ايران براي شما هورا بكشد.

وي خطاب به سران برخي از قدرت‌ها گفت: ما بد شما را نمي‌خواهيم. ما نمي‌خواهيم كه آبروي شما نيز برود. ما به شما توصيه مي‌كنيم به فرهنگ انبيا برگرديد. چرا هر روز يك فضاي تهديد و كاذب به وجود مي‌آوريد؟ من گاهي مشاهده مي‌كنم كه روزنامه‌ها و مجله‌هاي خارجي در مورد بنده اظهارنظرهاي دروغي مي‌نويسند و مي‌گويند وي جنايتكار است؛ در صورتي كه من يك معلم ساده هستم و خواهان ايجاد صلح و آرامش در د نيا و تا كنون به هيچ مورچه‌اي آزاري نرسانده‌ام و ان‌شاءالله به هيچ موجود جاندار و غيرجانداري نيز آسيب نخواهم رساند.

وي در ادامه گفت: اخيرا صحبت‌هايي منتشر شده مبني بر اين‌كه ايران به دنبال افزايش قيمت نفت است كه دروغ است. البته ما علاقه‌مند هستيم نفت به قيمت واقعي‌اش برگردد و دوست داريم مناسبات عادلانه‌اي در جهان برقرار شود، ولي براي اين‌كه به كشورهاي ضعيف در راستاي افزايش قيمت نفت فشاري نيايد، پيشنهاداتي را ارايه كرده‌ايم كه ان‌شاءالله وزير نفت ما در نشست اوپك اين پيشنهاد را مطرح و زمينه‌اي براي عملي شدن آن فراهم كند.

ادامه دارد...