يك مقام مسوول درگفتوگوباايسنا: غنيسازي بامحصولات اصفهان انجام شد يك زنجيره ديگر سانتريفوژي در حال ايجاد است پيشنهاد1+5خيلي با پيشنهاد قبل اروپا تفاوت ندارد
يك مقام مسوول گفت: ايران مرحلهي ديگري از تزريق گاز هگزافلورايد اورانيوم به دستگاههاي سانتريفيوژ را آغاز كرده است.
اين مقام مسوول در گفتوگو با خبرنگار انرژي هستهيي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با اعلام اين خبر اظهار داشت: تمام مواد مورد استفاده در اين مرحله از محصولات [توليد شده در تاسيسات فرآوري اورانيوم] اصفهان بوده است.
وي با بيان اين كه در حال حاضر كار در تاسيسات نطنز به مفهوم واقعي تحقيقاتي و آزمايشگاهي در حال انجام است، گفت: در حال حاضر تجربيات خود را در كار تكميل ميكنيم و در شرايط بسيار مطلوبي به لحاظ كسب تجربيات فني قرار داريم.
وي با اعلام اين كه يك زنجيرهي 164 تايي ديگر در حال شكلگيري است، اظهار داشت: برنامهي ايران براي داشتن يك زنجيرهي 3000 تايي سانتريفوژ تا پايان سال جاري در حال پيگيري است.
اين مقام مسوول با اشاره به ارايه پيشنهاد سه كشور اروپايي به ايران، اظهار داشت: اين پيشنهاد خيلي با پيشنهاد قبلي اروپاييها تفاوتي ندارد، در عين حال بررسي اين پيشنهاد در سطح كارشناسي شروع شده است.
آژانس بينالمللي انرژي اتمي روز پنجشنبه در تازهترين گزارشاش دربارهي برنامهي هستهيي ايران كه در سه صفحه تنظيم شده، اعلام كرده است كه تهران فعاليتهاي غنيسازي را در همان روزي كه پيشنهادات 1+5 به اين كشور ارايه شد، از سر گرفته است.
انتهاي پيام