نمايندهي ايران در آژانس بينالمللي انرژي اتمي: * ايران رويكرد مثبتي به گفتوگوهاي جديد دارد * شوراي حكام ديپلماسي جاري هستهيي را به خطر نيندازد
خبرگزاري فرانسه به نقل از علياصغر سلطانيه از شوراي حكام آژانس بينالمللي انرژي اتمي خواست تا در نشست اين شورا از خود خويشتنداري به خرج دهد و ديپلماسي بر سر برنامهي هستهيي ايران را به خطر نيندازند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علياصغر سلطانيه، نمايندهي ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي امروز جمعه به خبرگزاري فرانسه در خصوص نشست شوراي حكام آژانس كه دوشنبهي هفتهي جاري در وين برگزار خواهد شد، گفت: انتظار داريم كه همه خويشتنداري نشان دهند.
شوراي حكام در نشست ماه فوريه تهران را ناقض پادمانهاي هستهيي بينالمللي خواند و در را براي مذاكرات دربارهي برنامهي هستهيي ايران در شوراي امنيت گشود.
از آن زمان به بعد پنج عضو دايم شوراي امنيت به همراه آلمان، ديپلماسي جداگانهيي را آغاز كردند و مذاكره در خصوص مجموعه مشوقها را براي ارايه به تهران آغاز كردند.
سلطانيه هشدار داد كه اعضاي شوراي حكام آژانس بينالمللي انرژي اتمي بايد دقت داشته باشند كه اين ديپلماسي كارايي داشته باشد.
خبرگزاري فرانسه نوشت شوراي حكام آژانس معمولا يك گردهمايي براي حملات آمريكا و كشورهاي اروپايي به ايران در خصوص فعاليت حساس هستهيي اين كشور بوده است.
سلطانيه گفت: ايران نسبت به گفتوگوهاي جديد رويكردي مثبت دارد و نبايد چيزي در شورا چيزي رخ دهد كه بر اين فضاي كم و بيش مثبت تاثير گذارد.
وي با اشاره به اين كه به ديپلماسي اجازه داده شود مسيرش را طي كند، گفت: بايد نشستي آرام برگزار شود و اجازه دهد كه اوضاع به پيش برود.
نمايندهي ايران در آژانس بينالمللي انرژي اتمي همچنين دربارهي اين كه ايران سهشنبهي گذشته تزريق گاز هگزافلورايد اورانيوم به شبكهي 164 سانتريفوژي را از سر گرفته است و اين كار با زمان ارايهي مجموعهي پيشنهادي غرب دربارهي برنامهي هستهيي ايران تلاقي داشته است، گفت:اين مساله فقط تصادفي بوده است و عمدي در كار نبوده، افرادي كه در بخش فني كار ميكنند، كارشان را انجام ميدهند. اين فقط موضوعي فني است.
انتهاي پيام