در تماس تلفني با پوتين، بوش رفع اختلاف آمريكا و روسيه دربارهي ايران را خواستار شد
يك مقام كاخ سفيد گفت، جورج بوش و ولاديمير پوتين در تماس تلفني توافق كردند اختلاف دو كشور را دربارهي ايران و كرهي شمالي برطرف كنند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خبرگزاري فرانسه به نقل از مقام ياد شده كه نامي از وي نبرد افزود: بوش و پوتين، رييسان جمهور آمريكا و روسيه در خصوص اهميت متحد ماندن در تلاشهايشان براي تحت فشار قرار دادن ايران به منظور تعليق فعاليتهاي غنيسازي و آغاز مذاكرات دربارهي مجموعهي مشوقها توافق كردند.
وي ادامه داد: دو طرف همچنين دربارهي كره شمالي گفتوگو كردند و تصميم گرفتند در اين باره هم در تماس باشند.
آمريكا به همراه آلمان، فرانسه، انگليس، روسيه و چين مجموعهاي از پيشنهادات را به ايران ارايه كردند و تعليق غنيسازي اورانيوم و بازفرآوري آن در اين كشور را پيش شرط مذاكرات دربارهي برنامهي هستهيي ايران قرار دادند.
ايران هنوز به اين مجموعه پاسخ رسمي نداده و اعلام كرده است در حال بررسي آن است.
انتهاي پيام