سفير ايران در عراق: ايران روابط خود با عراق را گسترش خواهد داد
سفير ايران در عراق در مصاحبه با نيويورك تايمز از تلاش ايران براي گسترش روابط اقتصادي و نظامي با عراق خبر داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به نقل از خبرگزاري رويتر، حسن كاظمي قمي، سفير ايران در عراق گفت: ايران حاضر است براي درگيريهاي امنيتي به نيروهاي عراقي تجهيزات آموزشي و مشاوره ارايه كرده و در بازسازي عراق نقش مهمي را بر عهده بگيرد.
نيويورك تايمز مدعي شد: سفير ايران تاكيد كرد كه همانطور كه آمريكا گفته بود دو ايراني دستگير شده در عراق از نيروهاي امنيتي بودهاند.
اين روزنامه به نقل از كاظمي قمي مدعي شد: اين دو در بخش امنيتي جمهوري اسلامي كار ميكردند، آنها به اين خاطر در عراق بودند كه دو كشور ايران و عراق توافق كرده بودند مشكلات امنيتي را حل كنند. اين دو ايراني براي ملاقات با طرف عراقي به آنجا رفته بودند.
به نوشته اين روزنامه آمريكايي، قمي گفت كه اين دو ايراني نبايد دستگير ميشدند و مدارك ارتش آمريكا مبني بر دخالت اين دو ايراني در برنامهريزيها براي حمله به نيروهاي امريكايي و عراقي را مورد استهزا قرار داد.
وي علاوه بر آن اعلام كرد كه ايران قصد دارد يك بانك ملي در بغداد تاسيس كند.
يك مامور بانكداري در عراق تاييد كرد كه ايران جواز لازم براي گشايش آنچه وي اولين بانك خارجي وابسته در عراق دانست را دريافت كرده است.
انتهاي پيام