/22 بـهـمـن؛ تـجـلـي وحـدت مـلـي/ سيدرضا اكرمي در راهپيمايي 22بهمن: مشتركات ملت ايران عامل وحدت، بقا، تداوم و پيشرفت است
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي، مشتركات ملت ايران را عامل وحدت، بقا، تداوم و پيشرفت دانست.
به گزارش خبرنگار خببرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) حجت الاسلام و المسلمين سيدرضا اكرمي با حضور در راهپيمايي 22 بهمن ماه در جمع خبرنگاران با اشاره به حضور گسترده مردم خاطرنشان كرد: مردم ايران مشتركاتي از قبيل قبول داشتن نظام، انقلاب، رهبري و تماميت ارضي خودشان دارند و اين مشتركات عامل وحدت، بقا، تداوم و پيشرفت است.
وي در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اينكه برخي از نمايندگان مجلس براي بهتر شدن شرايط، عفو فعالان سياسي بازداشت شده را مطرح كردهاند، گفت: در نظام جمهوري اسلامي قانون داريم و طبق قانون متهم بايد بازداشت، محاكمه و پس از صدور حكم طبق آن عمل شود؛ البته در مكتب اسلام و در متن قرآن آمده كه عفو و گذشت مقدم بر سايرين است.
انتهاي پيام