جشنواره فجر

  • چهارشنبه / ۵ آبان ۱۳۸۹ / ۱۷:۲۶
  • دسته‌بندی: سیاسی2
  • کد خبر: 8908-04073
  • خبرنگار : 71356

حدادعادل: قم امروز پشتوانه انقلاب است رهبر انقلاب طي سفر به قم مواضع نظام را بازخواني كردند

حدادعادل:
قم امروز پشتوانه انقلاب است
رهبر انقلاب طي سفر به قم مواضع نظام را بازخواني كردند

رييس كميسيون فرهنگي مجلس با بيان اين‌كه سفر مقام معظم رهبري به قم بازخواني تمام مواضع انقلاب بود، تصريح كرد: اين سفر و استقبالي كه از ايشان صورت گرفت مانند يك باران بهاري تمام شبهات را از اذهان پاك كرد.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، غلامعلي حدادعادل در اختتاميه اولين گردهمايي مسئولان و هاديان سياسي نيروهاي مسلح اظهار كرد: به جاي بحث‌هاي كلي به دو واقعه پيش چشم خودمان يعني سفر رييس‌جمهور به لبنان و مقام معظم رهبري به قم اشاره مي‌كنم. البته نه اين بار اولي است كه رييس‌جمهور به يك كشور خارجي سفر مي‌كند و نه بار اولي است كه مقام معظم رهبري به استان يا شهري سفر مي‌كند؛ اما اين هر دو سفر خصوصياتي دارد كه مي‌تواند بسيار مورد توجه باشند.

وي افزود: شما ملاحظه كرديد كه مردم لبنان به خصوص جوانان علاقمند به حزب‌الله چه استقبالي از رييس‌جمهور داشتند؛ ساعت‌ها يك مسير طولاني را از فرودگاه تا شهر پوشانده بودند و در مسير منتظر بودند، بعد هم ملاحظه كرديد كه چه جمعيت زيادي در آن ميدان بزرگ گرد آمده بودند و چه سخنراني باشكوهي بود.

حدادعادل تاكيد كرد: اين اتفاق نشانه عظمت و قدرت ايران اسلامي است كه در يك كشوري كه با ما همسايه هم نيست، اينقدر نفوذ و محبوبيت دارد كه توده‌هاي مردم، مسئولين، دانشگاهيان و متفكران آن كشور اينطور از رييس‌جمهور ما استقبال مي‌كنند و اين دليل روشني براي عزتي است كه انقلاب اسلامي براي ملت ما پديد آورده است.

رييس كميسيون فرهنگي مجلس با بيان اين‌كه نظام ما در برابر دروغ بزرگ صهيونيست كوتاه نيامده است، افزود: مسئولين ما بر سر حق و عدالت پافشاري مي‌كنند و اين عزت نتيجه‌ي صداقتي است كه نظام ما دارد و دنيا مي‌بيند كه يك نظامي پيدا شده كه مي‌خواهد در روابط بين‌الملل الگوي تازه‌اي ارائه بدهد.

وي خاطر نشان كرد: آن وقت شما مي‌بينيد كه در فتنه سال 88 از يك ماه قبل از روز قدس برنامه‌ريزي مي‌كنند، در ميدان هفت تير در ماه رمضان با بطري آب و سيگار در دستشان شعار مي‌دهند نه غزه، نه لبنان، جانم فداي ايران. بعد هم فكر مي‌كنند ملت ايران براي اينها فرش قرمز پهن خواهند كرد.

حدادعادل با اشاره به سفر رهبر معظم انقلاب به استان قم گفت: قم يك استان است و مثل بقيه استان‌ها مسائل و مشكلاتي دارد خصوصا كه تازه تاسيس شده است؛ اما قم زادگاه و خواستگاه انقلاب اسلامي ماست و اصلا دو حادثه در تاريخ اتفاق افتاده كه همزماني‌اش قابل توجه است؛ آن روزي كه سادات در كمپ ديويد پيمان سازش با آمريكايي‌ها و اسرائيلي‌ها امضا كرد و مصر پشتيبان اسرائيل شد، خداوند عالم مقدر كرده بود كه يك كشور بزرگ اسلامي ديگر با تمدني به اندازه مصر و شايد هم بيشتر در اين سوي جهان، جاي مصر را پر كند و مبارزه با اسرائيل را ادامه دهد. اين چيزي است كه خود فلسطيني‌ها مي‌گويند.

وي ادامه داد: در سال 1299 رضاخان كودتا مي‌كند و انگليسي‌ها او را به قدرت مي‌رسانند و درست در همان موقع كه يك حكومتي در ايران براي مبارزه با دين به وجود مي‌آيد، مرحوم عبدالكريم حائري هم حوزه علميه را در قم و بيخ گوش تهران تاسيس مي‌كند و در آن حوزه يك مجتهد بزرگ در جمع صدها روحاني تربيت مي‌شود كه آن حكومت را سرنگون مي‌كند.

حدادعادل همچنين خاطر نشان كرد: قمي كه قبل از انقلاب فقط 10 هزار طلبه داشت، امروز بيش از 10 هزار طلبه خارجي فقط در يك مدرسه آن مشغول تحصيل‌اند و بسياري از شخصيت‌هاي خارجي از جمله رييس‌جمهور جزيره قمر (كومور)، سيدحسن نصر‌الله و ... در همين حوزه علميه قم درس خوانده‌اند.

رييس كميسيون فرهنگي مجلس با بيان اين‌كه حوزه علميه قم افراد بزرگي همچون طالقاني، مطهري، بهشتي و باهنر را تحويل جامعه داده است، گفت: قم امروز پشتوانه انقلاب است. رهبري و امام راحل هم از اين شهر بودند، حالا شما ببينيد در طول يك سال اخير جريان فتنه چه برنامه‌هايي براي ايجاد اختلاف ميان مرجعيت و رهبري نظام داشتند.

وي در ادامه با اشاره به تمديد پنج روزه مهلت اعتراض به نتايج انتخابات اخير رياست جمهوري كه همزمان با اعتراض برخي كانديداها به نتيجه آن انتخابات به اين افراد داده شده بود،گفت: معترضين در مهلت قانوني اعتراض نكردند و تازه بعد از تمديد مهلت اينطور مي‌گفتند كه جايي مثلا جمعيتش 10 هزار نفر بوده و 17 هزار راي به صندوق‌ها ريخته شده، پس تقلب شده است. شوراي نگهبان هم مي‌گفت ما برگه‌ها را به ثبت‌احوال مي‌ديديم تا معلوم شود اين افراد وجود دارند يا نه. اينها تا لحظه آخر هيچ اقدامي براي رفع شبهه نكردند و در همان روزها پيغام مي‌دادند كه مسئله حل مشكل انتخابات را به هياتي از نمايندگان مراجع واگذار كنيم.

حدادعادل با بيان اين‌كه البته بعيد بود مراجع اين فريب را بخوردند، افزود: خيلي‌ها هم مي‌گويند چه عيبي داشت از اين طريق مسئله حل مي‌شد، ولي پشت اين فكر اين جريان بود كه اگر مراجع تائيد كنند، آنها برده‌اند و اگر تائيد هم نكنند، باز آنها برده‌اند. در صورت اول معنايش اين بود كه شوراي نگهباني كه رهبري آن را انتخاب كرده صلاحيت ندارد و در واقع اين كار دور زدن رهبري نظام بود.

وي ادامه داد: اينها به اسم تقويت مرجعيت قصد تضعيف رهبري را داشتند و اينها كساني بودند كه در مجلس ششم از هيچ اهانتي به مراجع خودداري نمي‌كردند و اين افراد قصد داشتند همان‌طوري كه انقلاب از حوزه و شهر قم پديد آمده بود، آن را از همان جا از بين ببرند و اين همان پديده ضدانقلاب است كه مقام معظم رهبري به آن اشاره كردند.

رييس كميسيون فرهنگي مجلس افزود: سفر مقام معظم رهبري در واقع اصالت ديني اين نظام، اتصال رهبري و كل نظام با حوزه،‌ دين، فقاهت و اطاعت حوزه از مقام معظم رهبري را نشان مي‌دهد و همچنين از لحاظ محتوايي اگر صحبت‌هاي ايشان در اين چند روز را جمع كنيم يك كتاب مفصل خواهد شد كه در آن رهبر انقلاب در عرض 9 روز يك بار مواضع نظام را بازخواني كردند.

انتهاي پيام