جشنواره فجر

  • چهارشنبه / ۲۲ دی ۱۳۸۹ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 8910-14452

با اشاره به تصويب پذيرش دانسجوي آزاد سرپرست دانشگاه شهيد چمران اهواز: فعال‌سازي تمامي ظرفيت‌هاي آموزش عالي با بودجه‌هاي دولتي ممكن نيست

با اشاره به تصويب پذيرش دانسجوي آزاد
سرپرست دانشگاه شهيد چمران اهواز:
فعال‌سازي تمامي ظرفيت‌هاي آموزش عالي با بودجه‌هاي دولتي ممكن نيست

سرپرست دانشگاه شهيد چمران اهواز با اشاره به پذيرش دانشجوي پولي كه به تصويب شوراي نگهبان نيز رسيده است، گفت: به نظر مي‌رسد با اقبال عمومي كه در كشور ما به سمت آموزش عالي وجود دارد، چاره‌اي نداريم جز اينكه تمام ظرفيت‌هاي موجود را فعال كنيم و فعال كردن اين ظرفيت‌ها با بودجه‌هاي دولتي امكانپذير نيست.

دكتر حسن مروتي در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه لازم است از مشاركت متقاضياني كه توانايي تامين بخشي از هزينه‌ها را دارند نيز استفاده شود، افزود: در اين شرايط با پذيرش دانشجوي پولي موافقم و با دو شرطي كه مجلس شوراي اسلامي مبني بر برگزاري آزمون و تاييد سازمان سنجش تعيين كرده است، به نظر مي‌رسد ما بتوانيم تعداد بيشتري دانشجو جذب كنيم.

وي با بيان اينكه با اجراي اين قانون عملا بخشي از مشكلات اعتباري و بودجه‌اي دانشگاه‌ها كه مانع از پذيرش دانشجويان بيشتري مي‌شود، مرتفع خواهد شد، عنوان كرد: به نظر بنده قطعا علاوه بر ظرفيت گذشته و پذيرش همان تعداد دانشجويان به صورت رايگان، مي‌توان دانشجويان پولي را با استفاده از پتانسيلي كه در مجموعه‌ها وجود دارند پذيرش ‌كنيم.

سرپرست دانشگاه شهيد چمران اهواز با بيان اينكه پذيرش دانشجوي پولي نه تنها ناعدالتي نيست؛ بلكه به نوعي عدالت هم محسوب مي‌شود، اظهاركرد: با اين روش آنهايي كه امكانات مالي بيشتر و قصد ادامه تحصيل دارند، مي‌توانند از امكانات مالي در جهت تحصيل استفاده كنند.

وي با اشاره به تجهيز آزمايشگاه‌ها و كارگاه‌ها با كمك هزينه دانشجويان پولي، تصريح كرد: با اين وجود، مي توانيم به دانشجوياني كه به صورت رايگان در دانشگاه تحصيل مي‌كنند كمك كنيم و در عين حال ظرفيت‌هاي دانشگاه را افزايش دهيم.

مروتي با بيان اينكه با روند فعلي اعتباراتمان كفاف تجهيز تمامي قسمت‌هاي دانشگاه را نمي‌دهد، افزود: ما بايد از اين ظرفيت استفاده كنيم.

وي ادامه داد: افراديكه متقاضي تحصيل هستند يا در دانشگاه‌هايي مثل دانشگاه آزاد يا دانشگاه‌هاي اينچنيني كه آنها هم دانشگاه پولي هستند ثبت نام مي كنند و يا با صرف هزينه‌هاي گزاف به كشورهاي ديگر عزيمت مي كنند و اين مساله علاوه بر تبعات فرهنگي ارز اين مملكت را به كشورهاي ديگر مي‌برد، بنابراين منطقي است كه ما از همين پتانسيل و ظرفيت در داخل كشور استفاده كنيم.

انتهاي پيام