جشنواره فجر

  • دوشنبه / ۲۵ بهمن ۱۳۸۹ / ۱۲:۳۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 8911-16072
  • خبرنگار : 71132

عضو فراكسيون كارگري: مجلس كارگري مي‌تواند روزنه‌اي براي استمرار مردم سالاري باشد

عضو فراكسيون كارگري مجلس شوراي اسلامي گفت: مجلس كارگري مي‌تواند به عنوان ابتكاري جالب، مي‌تواند روزنه‌اي براي استمرار مردم‌سالاري در اين بخش باشد و آينده‌ روشني را در جهت رسيدن به ايده‌ال‌هاي انقلاب در بخش حقوق كارگران رقم بزند.

به گزارش خبرنگار پارلماني ايسنا، مجيد نصيرپور، نماينده مردم سراب در مجلس، در جلسه علني امروز مجلس كارگري ضمن انتقاد از عدم حضور وزير كار در اين جلسه و همچنين اكتفاي رييس مجلس شوراي اسلامي به ارسال پيام به اين نشست، اظهار كرد: جامعه كارگري مانند هميشه با محكوميت و تبعيض مواجه است و ما اميدواريم اين رفتارها در بدنه حاكميت اصلاح شود.

وي ضمن تبريك سالگرد پيروزي انقلاب با اشاره به حضور پررنگ مردم در راهپيمايي 22 بهمن افزود: قطعا اكثريت قاطع حاضر در اين راهپيمايي در سراسر كشور، كساني هستند كه به نوعي به قشر زحمت‌كش كارگري منتسب بودند؛ همانطور كه در جريان پيروزي انقلاب محرومان جامعه با رهبري انقلاب همراه شدند و انقلاب را به پيروزي رساندند.

اين عضو فراكسيون كارگري مجلس شوراي اسلامي با اشاره به نقش حمايت مردمي در كنار رهبري به عنوان عوامل پيروزي انقلاب اسلامي گفت: آنچه كماكان مي‌تواند صلابت نظام را حفظ كند، ضمن حمايت از جايگاه رهبري، تقويت حضور مردم و به ويژه اقشار زحمت كش است.

نصيرپور خاطرنشان كرد: يكي از مواردي كه به استمرار حضور قشر كارگر در مديريت اجتماعي جامعه كمك مي‌كند اين است كه راهكارهاي مناسبي براي حمايت از آحاد مردم و اقشار زحمت‌كش اتخاذ شود.

نماينده مردم سراب در خانه ملت با بيان اينكه موضوع كار شايسته دغدغه كارگران است، گفت: قطعا بايد در قانون كار شايسته، ضمن حمايت از نيروي كار، فضاي مناسب و توام با امنيت رواني براي كساني كه به عنوان نيروي كار فعاليت مي‌كنند وجود داشته باشد در غير اين صورت بازدهي‌ها هم متناسب نخواهد بود.

وي يادآور شد: مطمئنا نمي‌توان در تورم 9 و 10 درصدي، افزايش حقوق 6 درصدي را براي كارگران در نظر گرفت چرا كه اين عدم تناسب درآمد با هزينه معضلاتي ايجاد مي‌كند كه كسي توانايي حل آن را ندارد.

اين عضو فراكسيون كارگري مجلس با ابراز اميدواري نسبت به تصويب قوانين شايسته به نفع كارگران گفت: انشاءالله با حمايت دولت، توجه لازم به نيروي كار در كشور صورت گيرد و با پرهيز از سياسي ‌كار در اين زمينه حضور همه اقشار خصوصا كارگران در عرصه اجتماع محقق شود.

انتهاي پيام