جشنواره فجر

  • چهارشنبه / ۱۸ آبان ۱۳۹۰ / ۱۲:۳۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 9008-12338
  • خبرنگار : 71234

محبي‌نيا در گفت‌وگو با ايسنا: گزارش آمانو تنها يك جنگ رواني است اين گزارش هيچ ارزش سياسي و حقوقي ندارد

محبي‌نيا در گفت‌وگو با ايسنا: 
گزارش آمانو تنها يك جنگ رواني است 
اين گزارش هيچ ارزش سياسي و حقوقي ندارد

يك عضو هيات رئيسه مجلس شوراي اسلامي، گزارش اخير آمانو، مدير كل آژانس بين‌المللي انرژي اتمي درباره‌ي ايران را يك جنگ رواني دانست و تاكيد كرد كه اين گزارش هيچ ارزش سياسي ، فني و حقوقي ندارد.

جهانبخش محبي‌نيا در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با تاكيد بر اينكه گزارش اخير آمانو گزارشي فني، حقوقي و حتي سياسي نيست، گفت: دست عوامل و بازيچه‌هاي آمريكا براي ما رو شده است؛ آمريكايي‌ها براي سرپوش گذاشتن بر گندكاري‌ها و افتضاحات بين‌المللي خود، آمانو، اين آدم نگون بخت، بدبخت و بيچاره را وسيله و ابزاري براي رويارويي رواني قرار داده‌اند تا بتوانند از قبل اين خيمه‌شب بازي‌ها، بحران مالي غرب را به نوعي پوشش دهند.

وي افزود: آمريكايي‌ها و اروپايي‌ها كه تا پيش از اين ادعا مي‌كردند ايران در فقدان تكنولوژي هسته‌يي است و حتي قدرت ساخت يك سانترفيوژ را ندارد، چنين گزارشي تهيه ‌كردند كه از زمين تا آسمان با گفته قبلي‌شان تفاوت دارد.

اين نماينده‌ي اصولگراي مجلس هشتم در عين حال ياد آور شد: نكته جالب‌تر از انتشار اين گزارش به اين شكل افتضاح بار اين است كه شبكه‌هاي تلويزيوني وابسته به سلطه جهاني، گزارش را در اختيار مصرف كنندگان خود قرار داده و پيرامونش سر و صداي بسيار قرار دادند، اين موضوع به خوبي نشان مي‌دهد كه اين گزارش هيچ ارزش سياسي فني و حقوقي ندارد.

محبي‌نيا ادامه داد: بدون شك در آينده بسيار نزديك تهيه كنندگان اين گزارش همچون سناريوي بچه‌گانه فلان سفيرك در آمريكا و ادعاي آن چناني در برخي زمينه‌ها، بطلان اين شبيه‌سازي و سناريو پروري را مطرح خواهند كرد.

وي همچنين با بيان اينكه دوربين‌هاي آژانس به خوبي فعاليت‌هاي ما در مراكز هسته‌يي را رصد مي‌كند گفت: مسئولان آژانس مي‌دانند كه ايران هيچ انحرافي از مواضع صلح آميز و بين‌المللي ندارد، اما فضا آنچنان بر غرب و آمريكا سنگين است كه بايد دشمن فرضي را درمقابل اين كم كاري‌ها، بحران‌هاي مالي تظاهرات و اعتراضات داخلي‌شان قرار دهند.

محبي نيا همچنين خاطر نشان كرد: از سوي ديگر به دليل مخالفت روسيه و چين با اين گزارش، آمريكا و غرب نگاه‌هاي شيطنت آميز و بهت آلود را متوجه جمهوري اسلامي ايران مي‌كنند.

نماينده‌ي مياندوآب در مجلس در پايان تاكيد كرد: اين مسائل در كنار واكنش تلويزيون‌ها و راديوهاي وابسته به سلطه جهاني خبر از تولد نوزاد فلج را قبل از انتشار گزارش داده و مشخص كرد كه چه نياتي پشت سر اين ديكته نوشته شده توسط آمريكايي‌ها دارد.

انتهاي پيام