جشنواره فجر

  • شنبه / ۲۱ آبان ۱۳۹۰ / ۰۸:۵۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 9008-13455
  • خبرنگار : 71234

احمدي‌بيغش در گفت‌وگو با ايسنا: گزارش آمانو سياسي، مغرضانه و غيرمنصفانه است اين گزارش تحت فشار لابي صهيونيست‌ و توسط سازمان سيا تهيه شده است

احمدي‌بيغش در گفت‌وگو با ايسنا:
گزارش آمانو سياسي، مغرضانه و غيرمنصفانه است
اين گزارش تحت فشار لابي صهيونيست‌ و توسط سازمان سيا تهيه شده است

يك عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس گزارش اخير آمانو را سياسي، مغرضانه، غيرعادلانه و غيرمنصفانه دانست و گفت: اين گزارش تحت فشار شديد آمريكايي‌ها و لابي صهيونيست‌ها و توسط سازمان سيا تهيه شده است و تنها قرائت كننده آن، آقاي آمانو بوده است.

محمود احمدي‌بيغش در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با تاكيد بر اين‌كه گزارش آمانو از منظر مردم ايران، افكار عمومي جهان و حقوقي هيچ ارزشي ندارد، اظهار كرد: از آنجا كه اين گزارش قبل از انتشار در سطح گسترده، در اختيار پنج كشور دارنده بمب اتمي قرار گرفته و حتي با اوباما مشورت شده است، اين گزارش باارزش نيست و تنها براي ايجاد فشار به مردم ايران در جهت حمايت نكردن از انقلاب‌هاي اسلامي در كشورهاي مختلف دنيا تهيه شده است.

وي ادامه داد: از آنجا كه آمريكا و برخي كشورهاي اروپايي، آژانس را براي منافع خود و نه برقراري عدالت مي‌خواهند، تلاش مي‌كنند تا آمانو از منافع آنها حفاظت كند و حقايق را بيان نكند.

اين نماينده اصولگراي مجلس هشتم با تاكيد بر اين‌كه جمهوري اسلامي ايران از زمان عضويت در ان‌.پي‌.تي با رعايت تمامي مقررات، فعاليت‌هاي صلح‌آميزش را انجام مي‌دهد، گفت: در شرايطي كه كشورهايي كه عضو آژانس نيستند با داشتن بمب اتم در آرامش زندگي مي‌كنند، آمريكا و رژيم صهيونيستي از انتشار چنين گزارشي عليه ايران خشنود شدند و اين خوشحالي خود را قبل از انتشار عمومي گزارش اعلام كردند. اين موضوع بدان دليل است كه آنها تنها به دنبال منافع‌شان هستند.

احمدي‌بيغش افزود: تصور آمريكايي‌ها و صهيونيست‌ و غرب آن است كه با چنين گزارشي مردم ايران منزوي شده و از اصول و اهداف‌شان عقب‌نشيني مي‌كنند، اما آنها غافل از اين‌ هستند كه چنين گزارش‌هايي در گذشته نيز وجود داشته و ما با تحمل سختي‌هايي براي رسيدن به اهداف صحيح و درست‌مان از هيچ كار مشروعي فروگذار نخواهيم بود.

وي با تاكيد بر اين‌كه آژانس و سازمان‌هاي جهاني و بين‌المللي به دليل زياده‌خواهي‌هاي آمريكا از اهداف‌شان دور و حتي منحرف شده‌ و اسير دست آمريكايي شده‌اند، گفت: آژانس به عنوان سازماني ناظر بر اعمال هسته‌يي خاصيتي ندارد و تنها به دنبال منافع آمريكاست، چنين چيزي درباره سازمان ملل و شوراي امنيت نيز صدق مي‌كند، چرا كه تاكنون اين سازمان‌ها نخواسته‌اند كه كشورهاي داراي بمب، بمب‌ اتم‌شان را نابود كنند.

اين عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس ادامه داد: هيچ موضوعي به عنوان منافع مردم دنيا در سازمان‌هاي جهاني از جمله آژانس پيگيري نمي‌شود، مگر اين‌كه روزي مردم آمريكا و ساير كشورها به هوش آيند كه در همين راستا جنبش وال‌استريت اميدي است تا دولتمردان غيرمنطقي آمريكا را به سر جاي خود بنشاند.

احمدي بيغش در پايان گفت: مطمئنا اگر مردم آمريكا و كشورهاي غربي حقوق انساني‌شان را طلب كنند دولتمردان‌شان از اين خوي زورگويي و استكباري دست مي‌كشند و در اين شرايط سازمان‌هاي مختلف جهاني از جمله آژانس مي‌توانند انحراف گذشته را جبران كنند.

انتهاي پيام