پارلمان فرانسه کاربررسی طرح به رسمیت شناختن کشور فلسطین را آغاز کرد. این در حالی است که رژیم صهیونیستی به دولت فرانسه نسبت به تصویب این طرح هشدار داده است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از روزنامه مصریالیوم السابع، پس از نمایندگان انگلیس و اسپانیا، نمایندگان پارلمان فرانسه امروز (جمعه) طرح غیر الزام آور دعوت از دولت فرانسه برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین را به بحث گذاشتند.
پارلمان فرانسه امروز کار بررسی این طرح را که از سوی نمایندگان حزب سوسیالیست ارائه شده و در آن از دولت فرانسه دعوت شده در راستای دستیابی به صلح نهایی، کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد، آغاز کردند.
اگرچه تصویب این طرح و تبدیل به قانون برای دولت پاریس الزامآور نیست اما پس از رایگیری در پارلمان انگلیس و به رسمیت شناخته شدن کشور فلسطین از سوی سوئد، اقدام نمایندگان فرانسوی اهمیت سمبلیک زیادی دارد.
در این طرح از شکست تلاشها برای به جریان انداختن روند مذاکرات صلح از سال 1991 تا کنون سخن به میان آمده و بر ضرورت دستیابی به صلح همهجانبه و فراگیر میان فلسطینیها و رژیم صهیونیستی با هدف تشکیل کشور فلسطین در کنار "کشور اسرائیل" براساس مرزهای 1967 و پایتختی قدس برای هردو طرف تاکید شده است.
رای گیری برای تصویب طرح مذکور قرار است سهشنبه انجام شود.
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی با هشدار به پاریس، به رسمیت شناختن کشور فلسطین را اشتباهی بزرگ خوانده است. یوسی گال، سفیر تلآویو در پاریس هم این امر را اقدامی نادرست قلمداد کرده است که باعث تشدید بحران میشود.
انتهای پیام