جشنواره فجر

  • یکشنبه / ۶ تیر ۱۳۹۵ / ۲۱:۲۰
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 95040103535
  • خبرنگار : 71533

لاریجانی: بر تمامی مسلمانان واجب است در حمایت از شیخ عیسی قاسم قیام کنند

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه گفت: امروز به هر مسلمانی از هر مکتب فکری چه شیعه و چه سنی واجب است که در دفاع از شیخ عیسی قاسم قیام کند.

به گزارش ایسنا، محمدجواد لاریجانی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌ که کشورهای اسلامی در خصوص لغو تابعیت شیخ عیسی قاسم در بحرین چه اقدامی باید انجام دهند، گفت: نه تنها کشورهای اسلامی که امروز به هر مسلمانی از هر مکتب فکری چه شیعه و چه سنی واجب است که در دفاع از این روحانی بزرگ قیام کند.

او افزود: این روحانی بزرگ پرچمدار پیگیری حقوق ملت بر اساس روش‌های مسالمت‌آمیز است.

معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه ادامه داد: رژیم آل‌سعود و عروسک آن رژیم آل خلیفه و همچنین سیاست‌های کلی آنها در منطقه به گونه‌ای است که نه تنها پیگیری حقوق ملت‌ها را به تعویق می‌اندازد که از روش‌های مسالمت‌آمیز نیز استفاده نمی‌کند.

لاریجانی تصریح کرد: آنها همان گونه که داعش، القاعده،‌ النصره را درست کردند، قصد دارند در بحرین نیز جریان خون راه‌ بیندازند و امروز وظیفه همه مسلمین جهان این است که با قدرت و صدای بلند این جنایات را محکوم کنند.

انتهای پیام