جشنواره فجر

  • سه‌شنبه / ۲۰ تیر ۱۳۹۶ / ۱۲:۳۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 96042011199
  • خبرنگار : 90089

تذکرات نماینده سلسله به مسئولان اجرایی

نماینده مردم سلسله در مجلس تذکرات مختلفی را به وزرای نیرو و جهادکشاورزی، رییس کل بانک مرکزی و سازمان حفاظت محیط زیست داد.

به گزارش ایسنا، علی رستمیان در تذکر شفاهی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی، خطاب به رییس کل بانک مرکزی خواستار رسیدگی سریعتر به رفع مشکلات موسسات مالی آرمان لرستان شد.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در تذکر شفاهی به رییس سازمان حفاظت محیط زیست، گفت: در حالی که وحوش در کوه های گرین نورآباد لرستان شکار می‌شوند در احداث پاسگاه شکاربانی سهل‌انگاری می‌شود.

وی با تذکر به وزیر نیرو مدعی تعلل و بی‌توجهی وزارت نیرو در احداث سد پهلوان دلفان با وجود اتمام مطالعات فاز اول و مشخص شدن میزان تخصیص حقابه شد.

نماینده مردم سلسله در مجلس خطاب به وزرای نیرو و جهادکشاورزی تذکر داد: سهم سلسله و دلفان از اعتبارات  آبخیزداری کشور ناچیز است همچنین تخصیص آب از بستر رودخانه های استان لرستان برای آبیاری و آبخیزداری کشاورزی استان بسیار ناچیز است.

انتهای پیام