جشنواره فجر

  • دوشنبه / ۱۶ دی ۱۳۹۸ / ۰۰:۰۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98101612012
  • خبرنگار : 50176

معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان:

روحانیون روستا زمینه حضور کاندیداها در منطقه را فراهم کنند

روحانیون روستا زمینه حضور کاندیداها در منطقه را فراهم کنند

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به این‌که روحانی روستا و محله موظف است زمینه را برای حضورکاندیداها در منطقه فراهم کند، گفت: این روحانیون تکیه‌گاه علمی، دینی، سیاسی و اعتقادی مردم هستند.

حجت‌الاسلام احمدرضا غلامی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فعالیت ۱۵۲ روحانی تحت‌عنوان «روحانی روستا» در استان، اظهار کرد: توجه به خانواده شهدا، غبارروبی گلزار شهدا، برپایی یادواره شهدای منطقه و محله ازجمله مسئولیت‌های این روحانی در منطقه است.

وی با اشاره به این‌که امام روشتا به همه مردم تعلق دارد و مربوط به جناح سیاسی خاصی نیست، عنوان کرد: باتوجه به این‌که در آستانه انتخابات هستیم، هیچ امام محله و روستایی از یک جناح سیاسی خاص حمایت نمی‌کند بلکه باید فراجناحی عمل کند.

غلامی با بیان این‌که جایگاه روحانی روستا به‌عنوان پدر معنوی برای منطقه بوده و باید همه را حفظ کند، تصریح کرد: در این برهه از زمان هدف اصلی امام روستا تشویق مردم برای حضور در انتخابات و در نهایت اعلام ویژگی‌های کاندیداهای برتر است.

معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان تأکید کرد: روحانی روستا و محله موظف است زمینه را برای حضورکاندیداها در روستا فراهم کرده که خودشان را معرفی کنند اما نباید از هیچ کاندیدایی جانبداری کند.

وی با اشاره به این‌که امام روستا بعداز روز انتخابات باید همه را با یک چشم حمایت و مدیریت کند، اظهار کرد: روحانی روستا و محله تکیه‌گاه علمی، دینی، سیاسی و اعتقادی مردم است لذا مردم باید به او مراجعه کنند.

غلامی با بیان این‌که یکی دیگر از وظایف روحانیون روشنگری مردم در جریانات سیاسی است، اضافه کرد: نظام سیاست‌هایی را دنبال می‌کند و ما به‌عنوان سربازان نظام موظف هستیم اطلاع‌رسانی کرده و به روشنگری و تبیین آن‌ها بپردازیم.

این مسئول مطالبه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب را مهم‌ترین بحث دانست و افزود: در این رابطه روحانیون امام محله و روستا کارگاه‌های آموزشی و توجیهی را گذرانده و به فعالیت در مناطق خود پرداخته‌اند.

وی با اشاره به این‌که رهبر چراغ راه همه ماست، عنوان کرد: شاید بیانیه گام دوم انقلاب عصاره زندگی و عمر رهبری است که ما نباید بی‌تفاوت از کنار آن بگذریم، بلکه باید این مسئله به یک مطالبه عمومی تبدیل شده و همه مردم از روحانی و روحانی از مسئولان بخواهند تا نگاه رهبر به افق خودش برسد.

غلامی با بیان این‌که ما وظیفه داریم در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکنیم، اظهار کرد: این یک مطالبه است که آن را از مجموعه امام محله و روستا می خواهیم و تأثیر صحبت، برنامه ریزی ها و فعالیت های روحانی را در محله بررسی می‌کنیم.

این مسئول با اشاره به این‌که گزارش عملکرد روحانیون از روی بازخورد فعالیت‌ها و برنامه‌های آن‌ها در جامعه برداشت می‌شود، بیان کرد:  طرح‌های روحانیون در راستای تحقق اهداف نظام، تبیین گام دوم انقلاب و تحکیم بنیان خانواده است.

وی با اشاره به این‌که در برخی از شهرها و روحانیون در قالب روحانی محله فعالیت دارند نرخ طلاق پایین آمده و حتی منفی شده، تصریح کرد: دیگر فعالیت روحانیون محله و روستا حرکت در راستای ترویج ازدواج آسان و مهیا کردن وسایل برگزار جشن برای زوج‌های کم بضاعت در منطقه است.

غلامی ادامه داد: در راستای اطلاع از فعالیت‌های انجام شده توسط روحانیون محله و روستا در شهرستان‌ها جلسات ماهانه با آن‌ها برگزار می‌شود.

انتهای پیام