• دوشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۰۱:۰۱
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 99020100005
  • منبع : نمایندگی اردبیل

معاون دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:

اماکن پرریسک در صورت تخطی پلمب خواهند شد

اماکن پرریسک در صورت تخطی پلمب خواهند شد

ایسنا/اردبیل معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: اماکن پرریسک در صورت تخطی از قوانین و مقررات واحدهای صنفی پلمب می‌شود.

بابک نخستین 31 فروردین در جلسه کمیته پیشگیری از کرونا در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اظهار کرد: اماکن کم‌ریسک و متوسط از هفته جاری فعالیت خود را آغاز کرده‌اند ولی همچنان اماکن پرریسک تا اطلاع ثانوی مجاز به فعالیت نیستند.

وی خاطرنشان کرد: صاحبان واحدهای صنفی باید با مراجعه به سامانه بهداشتی نسبت به دریافت خدمات آموزشی و همچنین کدرهگیری اقدام کنند تا فعالیت آنها در این ایام مجاز شناخته شود.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: صاحبان واحدهای صنفی در هر سه سطح پرریسک، متوسط و کم‌ریسک تا پنجم اردیبهشت ماه فرصت دارند تا ثبت اطلاعات خود را در سامانه تکمیل کنند، در غیر این صورت جلوی فعالیت آنها گرفته خواهد شد.

نخستین بیان کرد: تا اطلاع ثانوی فعالیت بازارهای مسقف، مجتمع‌های تجاری و بازارهای سنتی در سطح استان ممنوع است و در کنار آن تمامی اغذیه‌فروشی‌ها و رستوران‌ها نیز قادر به فعالیت نخواهند بود، مگر آنکه برخی طباخی‌ها برای بیرون‌بر مجوز لازم را دریافت کرده باشند.

وی ادامه داد: آموزشگاه‌های رانندگی، سالن‌های ورزشی، استخرها و آبدرمانی‌ها، مراکز رفاهی و هتل‌ها، سفره‌خانه‌های سنتی و قهوه‌خانه‌ها و چایخانه‌ها، مراکز بازی کودکان، تالارهای پذیرایی و آرایشگاه‌های مردانه و زنانه تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهند بود.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: چنانچه صاحبان این واحدها خودسرانه نسبت به ادامه فعالیت اقدام کنند به مدت یک ماه مغازه‌ها و صنوف آنها تعطیل خواهد شد.

نخستین گفت: همه مجموعه‌های صنفی و اماکن ارائه خدمات به مردم باید کد رهگیری بهداشتی خود را روی مغازه‌ها نصب کنند تا در صورت مراجعه بازرسان رویت آن به سرعت انجام شود.

وی اظهار کرد: در هفته‌های آینده نسبت به فعالیت مجموعه‌های پرریسک در سطح ملی تصمیم‌گیری خواهد شد و ما تابع نظر وزارت بهداشت به عنوان متولی کنترل و نظارت بر بیماری کرونا هستیم.

نخستین در پایان ضرورت رعایت فاصله‌گذاری هوشمند را به شهروندان یادآور شد و گفت: انتظار می‌رود عموم شهروندان فاصله یک و نیم متری را در همه شئون اجتماعی و فعالیت‌های بیرون از خانه رعایت کنند تا زنجیره انتقال ویروس کرونا شکسته شود.

انتهای پیام