• دوشنبه / ۲۸ تیر ۱۴۰۰ / ۰۶:۱۵
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1400042719571
  • خبرنگار : 71511

دولت رئیسی میراث دار چالش FATF می شود

آیا هنوز پیوستن به FATF در مجمع بررسی می شود؟

آیا هنوز پیوستن به FATF در مجمع بررسی می شود؟

بررسی پیوستن ایران به FATF در جلسات اخیر مجمع تشخیص مصلحت نظام دستور کار نبوده است.

مجید انصاری در گفت و گو با ایسنا، در پاسخ به این پرسش که آیا در جلسات اخیر مجمع تشخیص مصلحت نظام پیوستن ایران به گروه اقدام مالی (FATF) بررسی شده است یا خیر، اظهار کرد: در جلسات اخیر قرار نبوده این موضوع پیگیری شود.  دستور جلسات دیگری داریم که بر روی آن موضوع تمرکز داشته ایم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا قرار نیست دیگر موضوع پیوستن به FATF در این نهاد  بررسی شود گفت: این سوال را باید از رئیس و دبیر مجمع بپرسید. من از آن بی اطلاع هستم.

هفته گذشته لعیا جنیدی، معاون حقوقی رئیس جمهور در واکنش به اظهارات بعضی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام که بررسی نشدن این موضوع در مجمع را  به دولت نسبت دادند و عقیده داشتند دولت پاسخ پرسش های مجمع را دیر اعلام کرده یادآور شد: پرسش ها هفته آخر اسفند به دولت ارجاع شد و ما پاسخ ها را هفته دوم فروردین ارسال کرده ایم. مجمع تشخیص از آن زمان برای بررسی این موضوع فرصت داشته است.

با توجه به روزهای پایانی عمر دولت تدبیر و امید که معتقد بود برای برداشته شدن بخش مهمی از تحریم ها ایران باید به FATF بپیوندد؛ به گفته تعدادی از کارشناسان حوزه سیاسی به نظر می رسد، یکی از چالش های مهم ابراهیم رئیسی پیگیری پیوستن ایران به FATF  و یا مسکوت ماندن پرونده پالرمو و سی اف تی در مجمع تشخیص مصلحت نظام خواهد بود.

این موضوع امری بود که دولت دوازدهم برای رفع موانمعش تلاش کرد و در نهایت رئیس جمهور طی نامه ای به مقام معظم رهبری ضمن درخواست تمدید زمان بررسی لوایح "پالرمو" و "سی اف تی" مربوط به پیوستن‌جمهوری اسلامی ایران به گروه اقدام مالی (FATF) در مجمع تشخیص مصلحت نظام ، از ایشان درخواست کرد که مجمع، با اضافه کردن تحفّظ جدید، شرایط الحاق به این‌معاهدات را فراهم‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۴-۲۸ ۰۸:۰۴

بسرعت و بزودي و با كمترين مخالفت تاييد ميشود تا حالا صرفا مخالفت با روحاني و ترس از گشايش اقتصادي براي مردم و حضور در صندوق راي دليل مخالفت بود

avatar
۱۴۰۰-۰۴-۲۸ ۰۸:۱۲

مراعا نگاه داشتن و عدم اظهار نظر قطعي در خصوص اين لوايح صرفا با اميد به سكانداري فردي از جناح حضرات براي قوه مجريه بود كه امروز محقق شده و مطمينا و بدون هيچ شكي در اولين فرصت تصويب خواهد شد

avatar
۱۴۰۰-۰۴-۲۸ ۰۹:۰۲

مجمع زمان مفید را از دست داده و هیچوقت هم آنرا بررسی نخواهد کرد، البته احتمال زیادی هست که در دولت جدید اینکار را انجام دهد و آنرا بعنوان موفقیت دولت جدید قلمداد نماید.

avatar
۱۴۰۰-۰۴-۲۸ ۱۰:۴۲

همین امثال آقای محسن رضایی و سعیدجلیلی و... مملکت معطل پالرمو و CFTوFATF نگه داشتند و نذاشتند تصویب بشه بعد میان تو مناظره میگن روحانی مملکت معطل نگه داشته.

avatar
۱۴۰۰-۰۴-۲۸ ۱۰:۴۵

بالاخره برای توسعه و پیشرفت باید با جامعه بین المللی همکاری و تعامل کرد. با پشت کردن به جامعه بین المللی و جهانی فقط خودمان ضرر می کنیم.

avatar
۱۴۰۰-۰۴-۲۸ ۱۰:۴۶

تندروها در مجلس و مجمع تشخیص این مملکت به خاک سیاه نشوندن.

avatar
۱۴۰۰-۰۴-۲۸ ۱۱:۰۲

پسرم دانشجو آنلاین ژاپنه وبه خاطر قضیه اف ای تی اف از بورسیه ماهانه 300 دلاری محروم شد بگم خدا فقط رحم کنه به همه مون که یه جورایی داریم تحمل جفا میکنیم در حد صبر ایوب

avatar
۱۴۰۰-۰۴-۲۸ ۱۲:۰۰

باید مسولان ارشد در سیاست خارجی ٬ تغییرات بنیادین و اصلاحات اساسی انجام بدن و به سمت تعامل و همکاری با دنیا حرکت کنند‌ تا کشور در ریل توسعه و پیشرفت حرکت کند‌. با ایدولوژی و لجبازی و تندروی و افراطگری فقط خودمون ضرر می کنیم‌

avatar
۱۴۰۰-۰۴-۲۸ ۱۲:۰۲

بالاخره ایالات متحده آمریکا ابرقدرت دنیاست و این واقعیتی است که همه میدونند و باید با اون تعامل و همکاری کرد‌.

avatar
۱۴۰۰-۰۴-۲۸ ۱۶:۴۰

تغییرات کلان و بنیادین در سیاست خارجی جزو واجبات است.