• دوشنبه / ۴ دی ۱۴۰۲ / ۱۶:۲۷
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402100402528
  • منبع : نمایندگی گیلان

مدیرکل تامین اجتماعی گیلان:

بیش از ۷۰ درصد حق بیمه های وصولی در گیلان با مشارکت کارفرمایان تحقق می یابد

بیش از ۷۰ درصد حق بیمه های وصولی در گیلان با مشارکت کارفرمایان تحقق می یابد

ایسنا/گیلان مدیرکل تامین اجتماعی گیلان گفت: در حال حاضر ماهانه حدود ۹۰۰ تا ۹۵۰ میلیارد تومان حق بیمه وصول می کنیم که بیش از ۷۰ درصد آن با همکاری کارفرمایان تحقق یافته و بقیه از طریق گروه های مشاغل آزاد و اختیاری و رانندگان و کارگران ساختمانی و قالیبافان و... می باشد.

کیوان مرتضوی امروز، ۴ دی ماه در آیین تجلیل از کارفرمایان برتر تامین اجتماعی در استان گیلان، با تشریح مهمترین اقدامات برای تسریع و بهبود فرایندهای کاری و تعاملاتی با جامعه کارفرمایی اظهار کرد: اجرای بخشودگی جرائم بیمه ای از ابتدای خردادماه تا پایان مردادماه به مدت سه ماه و برخورداری بیش از ۲۴۰۰ کارفرمای گیلانی از این فرصت برای تعیین تکلیف دیون که همسو با شعار سال برای حمایت از عرصه های تولیدی انجام پذیرفت، یکی از مهمترین گام ها برای کمک به کارفرمایان مدیون بود.

وی افزود : انجام بیش از ۴۰۰۰ تقسیط بدهی با رقمی حدود ۵۰۰ میلیارد تومان برای مساعدت به کارفرمایان جهت تسهیل در شرایط تسویه دیون و افزایش دامنه و تعداد خدمات در اپلیکیشن تامین من برای دسترسی راحت تر کارفرمایان به خدمات، حذف محدودیت پرداخت آنلاین حق بیمه های لیست های کارگاهی تا مبلغ ۵۰ میلیون و امکان واریز بدون سقف برای افزایش میزان رضایتمندی و جلوگیری از نیاز مراجعات کارفرمایان به بانک، تسهیل شرایط بیمه پردازی کارفرمایان در قالب لیست، برگزاری افزون بر ۱۲۰ نشست تعاملاتی با تشکل های کارفرمایی در سطح اداره کل و شعب تابعه، اجرای ۱۰ دوره آموزشی رابطین بیمه ای شرکت ها و کارفرمایان، انجام نشست های آموزشی برای بیش از ۳۰۰ نفر از کارفرمایان کارگاه های تازه تاسیس به منظور آشنایی با تکالیف و حقوق و مقررات سازمانی و اجرای بیش از ۲۴۰ مشاوره کارگاهی با اعزام تیم های کارشناسی به شرکت ها و کارگاه ها از دیگر اقدامات مهم در سالجاری می باشد.

مدیرکل تامین اجتماعی گیلان با اشاره به اینکه در استان ماهانه بیش از ۴۰ هزار فقره لیست حق بیمه به تامین اجتماعی ارسال می گردد که مربوط به افزون بر ۲۷۶ هزار بیمه شده اجباری شاغل در کارگاه های مشمول قانون کار است گفت: نکته حائز اهمیت اینکه تنها دو درصد از کارگاه های استان یعنی رقمی در حدود ۸۰۰ واحد دارای بیش از ۵۰ نفر بیمه شده هستند.

مرتضوی خاطرنشان کرد: ۴۰ درصد کارگاه ها دارای تنها یک بیمه شده و ۲۰ درصد دارای دو بیمه شده می باشند و در واقع افزون بر ۸۰ درصد کارگاه ها زیر ۱۰ نفر بیمه شده دارند.

وی ادامه داد: تامین اجتماعی گیلان در حال حاضر ماهانه حدود ۹۰۰ تا ۹۵۰ میلیارد تومان حق بیمه وصول می کند که بیش از ۷۰ درصد آن با همکاری کارفرمایان تحقق یافته و بقیه از طریق گروه های مشاغل آزاد و اختیاری و رانندگان و کارگران ساختمانی و قالیبافان و... می باشد؛ این میزان حق بیمه تنها ۶۰ درصد هزینه های تعهداتی استان را پوشش می دهد.

مدیرکل تامین اجتماعی گیلان با بیان اینکه در حال حاضر ماهانه حدود ۱۳۰۰ میلیارد تومان مستمری، حدود ۵۰ میلیارد تومان مقرری بیمه بیکاری، بین ۲۷۰ تا ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه های درمانی و ۱۵ میلیارد تومان انواع غرامت و کمک هزینه در قالب تعهدات کوتاه مدت پرداخت می شود، تصریح کرد: تشکل های کارفرمایی از قبیل اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی، اتاق تعاون، اتاق اصناف، کانون کارفرمایی، خانه صنعت و معدن، انجمن مدیران صنایع، انجمن کارآفرینان و... نقش مهمی در تحکیم و تقویت فعالیت های ارتباطی و مساعدت به تامین اجتماعی استان دارند.

وی تاکید کرد: فعالان این مجموعه ها در یک همسویی و همدلی خوب همواره به مثابه بازویی قدرتمند همراه با این مجموعه حرکت نموده اند.

مرتضوی اظهار امیدواری کرد، تامین اجتماعی بتواند در سال «مهار تورم؛ رشد تولید» به عنوان مجموعه ای که با ایجاد آرامش خاطر و امنیت روانی برای نیروی کار باعث افزایش بهره وری می شود، یاریگر کارفرمایان برای رسیدن به توسعه اقتصادی اجتماعی باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha