• جمعه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۳:۰۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403022115020
  • خبرنگار : 50378

نهمین جشنواره تئاتر کوتاه دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد منتخبان خود را شناخت

نهمین جشنواره تئاتر کوتاه دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد منتخبان خود را شناخت

ایسنا/خراسان رضوی اختتامیه نهمین جشنواره تئاتر کوتاه دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد شب گذشته برگزار شد و منتخبان این دوره از جشنواره معرفی شدند.

محمد حسین‌زاده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی شامگاه گذشته در اختتامیه نهمین جشنواره تئاتر کوتاه دانشجویی مشهد که با حضور مسئولین داشنگاه فردوسی برگزار شد، با اشاره به ظرفیت گسترده اسطوره‌های ملی در اجرای نمایش‌های این دوره از جشنواره اظهار کرد: حضور دانشجویان در فضای هنری یک امر شایسته تقدیر است.

وی اضافه کرد: دانشجویان می‌توانند با تلفیق داستان‌های حماسی ایرانی با نمایشنامه‌های مطرح حوزه تئاتر در تداوم مسیر هنری قدم بردازند.

بهار باسخواه، دبیر جشنواره تئاتر کوتاه دانشجویی در ادامه برنامه گفت: این جشنواره با اجرای ۱۷ اثر همراه بود و طی ۲ روز با استقبال گسترده و بیش از ۱۰۰۰ نفری دانشجویان مواجه شد که درنهایت منتخبانش را با رای داوران شناخت.

وی ادامه داد: داوری بخش صحنه‌ای این دوره از جشنواره را سیدجواد اشکذری، شادی غفوریان و فرشید تمری بر عهده داشتند؛ همچنین علیرضا افکاری و فواد آرام بخش موسیقی و عکس-پوستر این جشنواره را داوری کردند.

نهمین جشنواره تئاتر کوتاه دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد منتخبان خود را شناخت

فهرست برگزیدگان جشنواره و نام آثار آن‌ها به شرح زیر است:

کارگردانی

رتبه اول را سعید شریفی برای «داستان مکبث»، رتبه دوم را جلال جلالی برای «ادیسه سیانور» و رتبه سوم را به صورت مشترک امیرحسین غفرانی برای «افلیا، عروس مردگان» و محمدحسین تقویان برای نمایش «صندلی» کسب کردند.

نمایشنامه‌

رتبه اول را حورا حق شنو برای «ادیسه سیانور»، رتبه دوم را به صورت مشترک سعید شریفی برای «داستان کوتاه مکبث» و امیرحسین غفرانی برای «افلیا، عروس مردگان» و رتبه سوم را به صورت  مشترک ستاره فرسا «یک چمدان پر از ماهی» و محمدحسین تقویان برای «صندلی» کسب کردند.

بازیگری مرد

رتبه اول را علی شهری برای «ادیسه سیانور»، رتبه دوم را سعید شریفی برای «داستان کوتاه مکبث» و رتبه سوم را صدرا سبزه کار برای «صندلی» کسب کردند.

بازیگری زن

رتبه اول را ستایش سرگلزائی برای «سایکوسیس ۴:۴۸» کسب کرد.

موسیقی

امیرکسرا باروت کوب برای «عطش» رتبه اول موسیقی را کسب کرد.

عکس و پوستر

حنانه ناروئی نیز برای «عطش» حائز کسب بهترین رتبه شد.

در نهایت نیز نمایش «ادیسه سیانور» به عنوان بهترین اثر از نگاه مخاطب برگزیده شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha