• یکشنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۱:۱۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403023021829
  • خبرنگار : 50441

امام جمعه شیراز:

‌به پژوهش و حماسه‌پردازی درباره شهدا نیاز داریم

‌به پژوهش و حماسه‌پردازی درباره شهدا نیاز داریم

ایسنا/فارس امام جمعه شیراز خواستار انجام کارهای علمی و پژوهشی درباره شهدا شد و حماسه‌پردازی را یکی از اهداف مهم برای تولیدات هنری در این عرصه برشمرد.

آیت‌الله لطف‌الله دژکام امروز، ۳۰ اردیبهشت در جلسه شورای سیاست‌گذاری کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس با بیان اینکه عمق کارهای کمیته‌ها با ارائه گزارش مشخص نخواهد شد، به مراسم یادواره شهدای فرهنگی استان اشاره کرد و گفت: ‌مراسمی که هفته گذشته برگزار شد، خود یک کنگره محسوب می‌شد. کارهای پاکیزه و سنگینی صورت گرفت که مورد تایید وزیر آموزش و پرورش هم بود.

وی افزود: در راستای برگزاری کنگره شهدا، فرهنگ‌سازی خوبی در حال شکل‌گیری است و هر چه به افق کنگره هم نزدیک‌تر می‌شویم، برنامه‌ها چه از لحاظ کیفی و چه کمی، بهتر پیش می‌رود.

نماینده ولی فقیه در استان فارس با بیان اینکه تلاش‌های خوبی برای پرداختن به سیره شهدا در حال انجام است، گفت: در فضای مجازی با راه‌اندازی پویش‌های مختلف، چاپ کتاب و عکس، برگزاری جشنواره‌های علمی، فرهنگی و هنری، تلاش شده است که در راستای فرمایش مقام معظم رهبری، تولیدات رسانه‌ای به تعداد مطلوبی انجام شود.

آیت‌الله دژکام همچنین خواستار پرداختن به نقش پزشکان و اصناف در جنگ تحمیلی شد و گفت: به طور کلی سعی شده است تا از بدنه اجتماعی و از هر قشری در این یادواره‌ها درگیر باشند.

امام جمعه شیراز یکی از مهم‌ترین مسائل و چالش‌های برگزاری کنگره را تامین هزینه‌های برگزاری دانست و گفت: شوق کار برای کمیته‌های مختلف ایجاد شده است، اما نیاز است که با همکاری استانداری و ارگان‌های ذی‌ربط، کمک‌های مالی مورد نیاز هم انجام شود تا دلگرمی لازم ایجاد شود.

وی با تاکید بر اینکه هر چه برای شهدا کار کنیم، باز هم جای کار وجود دارد و نتیجه آن عاید خود ما می‌شود، گفت: حیثیت کارهای پژوهشی و علمی در خصوص عظمت کار شهدا نباید دست کم گرفته شود. مردم ما حماسه بزرگی آفریده‌اند که از جنبه‌های پژوهشی و اجتماعی، جای بحث بسیار دارد. نباید به کارهای عاطفی محدود شویم و باید از پژوهشگران این قدردانی و حمایت کنیم.

نماینده ولی فقیه یکی از اهداف اصلی را «حماسه‌پردازی» عنوان کرد و گفت: قاعدتا یک بحث فلسفی عمیق، ارتباط حماسه با عرفان است که مخصوصا در حوزه کارهای هنری، باید این نوع روایتگری مد نظر قرار گیرد.

آیت‌الله دژکام در پایان گفت: باید روی مضمون‌ها و محتواها دقت زیادی شود، چون نمی‌خواهیم خدای ناکرده نسلی افسرده تحویل جامعه دهیم. می‌خواهیم یک نسل پای کار و جهادی در مساله ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ایجاد کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha