• سه‌شنبه / ۱ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۱:۴۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403030100300
  • خبرنگار : 50228

خداحافظ سید محرومان‌

جانانه پای کار ‌خوزستان‌ ایستادی؛ رییس جمهور خستگی‌ناپذیر...

جانانه پای کار ‌خوزستان‌ ایستادی؛ رییس جمهور خستگی‌ناپذیر...

ایسنا/خوزستان شهید آیت‌الله ابراهیم رییسی در حدود سه سال خدمت صادقانه خود در دولت سیزدهم در طی هشت سفر به استان خوزستان، خدمات ارزنده ای برای مردم خوزستان داشت.

در دولت سیزدهم خوزستان تبدیل به یک کارگاه عمرانی شد؛ این یک موضوع غیرقابل انکار در پی تلاش‌های رییس جمهوری جهادی و پای کار است. رییس جمهوری مردمی، دغدغه مند و از جنس مردم.

به گزارش ایسنا، شهید آیت الله رییسی در مدت زمان فعالیت خود در دولت سیزدهم اقدامات ارزشمندی برای استان خوزستان انجام داد. هشت سفر آیت‌الله رییسی به خوزستان خود می‌تواند به تنهایی بیانگر توجه خاص ایشان و دولت مردمی به توسعه و آبادانی هر چه بیشتر استان خوزستان با نگاه ویژه به محرمیت زدایی در شهرهای مختلف این استان باشد.

جانانه پای کار ‌خوزستان‌ ایستادی؛ رییس جمهور خستگی‌ناپذیر...

از ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم، طرح آبرسانی غدیر برای تامین آب شرب ۲۶ شهر و ۱۰۰۰ روستای استان در افق ۱۴۲۵ پیش بینی شد؛ این مهم در حالی در دستور کار قرار گرفت که این طرح تا قبل از دولت سیزدهم تنها ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی داشت اما با پیگیری‌های رئیس‌جمهور با جهش چشمگیر تا امروز ۶۰ درصد پیشرفت داشته است.

طرح آب غدیر با پوشش ۲۶ شهر و هزار روستای استان، آب شمال شرق با گستره آبرسانی به ایذه، هفتکل، باغملک و بخش های اطراف، آب جنوب شرق (کوثر) شامل هندیجان، ماهشهر، رامشیر، امیدیه و مناطق اطراف، تصفیه خانه فاضلاب اهواز، کارون، شادگان، خرمشهر و آبادان و برخی شهرهای شمالی، تصفیه خانه بهنام محمدی شوشتر، اندیمشک و کوت سید امیر، آبرسانی و پایدارسازی آب ۱۷۶۰ روستا در مدت زمان فعالیت دولت با کمک سپاه، آغاز عملیات اجرایی راه آهن شلمچه به بصره، نیروگاه دوکوهه اندیمشک  با ظرفیت ۴۵۱ مگاوات برق، نیروگاه مقیاس کوچک میانرود دزفول با ظرفیت ۲۵ مگاوات، برق‌رسانی به ۵۲ روستای بدون برق، راه اندازی فاز دو پالایشگاه آبادان، بهره برداری از پالایشگاه گاز هویزه، گازرسانی به ۲۴۳ روستای استان، افتتاح راه آهن دو خطه اندیمشک به اهواز به طول ۴۵ کیلومتر، ساخت ۹۰ کیلومتر جاده بین شهری و ۲۴۰ کیلومتر جاده روستایی، افزایش تعداد ۲۰۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان بین شهری و شهری، ساخت ۹۴۸ کلاس و ۲۴۰ مدرسه با کمک خیرین، اجرای بیش از ۳۷۰۰ پروژه از محل عوارض آلایندگی در سطح روستاها، بازنگری طرح هادی ۹۳۴ روستا و اجرای ۷۹۵ طرح از این تعداد که موحب آبادانی و توسعه روستاها می شود، آسفالت ۶۰۰ روستا معادل سه میلیون متر مربع، توزیع ۳۰۷ دستگاه ماشین‌آلات برای روستاها، بیمه ۱۸۶ هزار واحد منازل روستایی، راه اندازی صندوق بیمه کشاورزان و عشایر، ترویج خوشه های کسب و کار در سطح روستاها از جمله مهمترین اقدامات و طرح هایی اجرا شده یا در حال اجرا توسط دولت سیزدهم در خوزستان است.

در دولت سیزدهم طرح جامع فاضلاب اهواز و کارون نیز در حالی که پیش از این تنها ۳۱ درصد پیشرفت داشت، با جهش سه برابری‌ به بیش از ۶۱ درصد رسید. ضمن این که از ابتدای این دولت تاکنون ۶ هزار و ۷۷۰ واحد مسکونی در سطح خوزستان واگذار شده اند و ۳۲ هزار و ۹۷۱ واحد نیز در حال احداث هستند و می توان گفت یکی از اقدامات مهم دولت در حوزه مسکن، آغاز ساخت اولین صنعت شهر کشور با ۳ هزار واحد مسکونی در ماهشهر است.

جانانه پای کار ‌خوزستان‌ ایستادی؛ رییس جمهور خستگی‌ناپذیر...

طرح کوثر نیز به منظور تامین آب ۱۴ شهر و ۵۴۱ روستای در جنوب‌شرقی خوزستان، طرح آب فدک برای تامین آب هفت شهر و ۶۹۰ روستا در شمال شرق خوزستان و آبرسانی روستایی و اصلاح شبکه یک هزار و ۷۵۳ روستا، از دیگر تلاش های این دولت برای خدمت به مردم خوزستان است.

همچنین در حالی که استان خوزستان از عقب ماندگی در بخش امکانات آموزشی رنج می برد، در دولت مردمی برای جبران آن، توسعه سرانه آموزشی استان در دستور کار قرار گرفت. از آن جا که یکی از دغدغه های اصلی مردم خوزستان کمبود امکانات بهداشت و درمان بود، با روی کار آمدن دولت سیزدهم، رفع این مشکل در حال پیگیری است. توجه به زیرساخت های ورزشی و تکمیل چندین پروژه ورزشی مطرح در استان خوزستان که سال ها روی زمین مانده بودند، بارقه امیدی در دل مردم ورزش دوست خوزستان ایجاد کرد.

آیت الله رییسی که رییس جمهوری خستگی ناپذیر بود و مردم که بین خود و ایشان فاصله ای نمی دیدند، او را سید محرومان لقب داده بودند، در یکی از سفرهای خود به خوزستان عنوان کرده بود، هفت بار که هیچ، حتی اگر نیاز باشد ۷۰ بار به خوزستان سفر می کنم تا مشکلات این استان حل شود. او اسفندماه سال گذشته نیز مجدد به خوزستان سفر کرد و در این سفر از «زمزم ۳» در فولاد خوزستان به عنوان بزرگترین واحد تولید آهن اسفنجی رونمایی کرد و این پروژه وارد زنجیره تولید شد. زمزم ۳ در قدم اول یک‌میلیون‌وهفتصدهزار تن فولاد اسفنجی تولید می‌کند و میزان تولید این واحد، دو میلیون تن است. با این حجم از تولید دیگر نیازی به واردات این محصول به کشور نداریم و در آینده‌ای نزدیک به یک صادرکننده‌ فولاد اسفنجی در منطقه تبدیل خواهیم شد. همچنین افتتاح پروژه‌های مهم شامل کارخانه تولید مواد اولیه ام‌دی‌اف در شوش، کارخانه چوب در اهواز و بزرگترین کارخانه تولید اسانس طبیعی از برگ اکالیپتوس  و پروژه برق رسانی در اهواز، از دیگر دستاوردهای آخرین سفر رییسی به خوزستان بود.

جانانه پای کار ‌خوزستان‌ ایستادی؛ رییس جمهور خستگی‌ناپذیر...

شاید کارگران هفت تپه هیچ گاه خدمات آیت الله رییسی را فراموش نکنند، خدماتی که به نوعی نجات دهنده زندگی هزاران نفر بود. شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه که به دلیل واگذاری نادرست به بخش خصوصی در دولت قبل تا یک قدمی نابودی کامل رفت و خبرساز شده بود، در دولت آیت الله رییسی شرایطی خوبی پیدا کرد. کارگران این شرکت آیت الله رئیسی را منجی تمام عیار شرکت هفت تپه می‌دانند. ابراهیم رئیسی حتی آن قدر وضعیت این کارگران برایش اهمیت داشت که در جریان هفتمین سفر خود به استان خوزستان در حالی که پس از افتتاح خط جدید راه آهن اندیمشک - اهواز با قطار عازم اهواز بود با مشاهده تجمع کارگران هفت تپه در ایستگاه این شهر، دستور توقف قطار را صادر کرد و در جمع آنها حاضر شد. حتی در جمع کارگرانی که برای دیدار با رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز کارگر در حسینیه امام خمینی(ره) تهران حضور داشتند، نوشته‌ای بر یک تکه کاغذ با این جمله «آقا جان؛ از حسن نظر جنابعالی در پیگیری و نگاه مدبرانه جهت حل مشکلات و احیای شرکت نیشکر هفت تپه تشکر می‌کنیم. کارگران هفت تپه». توجهات را جلب کرد و این نشان از رضایت و قدردانی کارگران این شرکت از رهنمودهای رهبری و پیگیری‌های رییس جمهوری جهادی و مردمی بود؛ رییس جموری که در نهایت قصه تلخ هفت تپه را به شیرینی ختم کرد. او جانانه پای هفت تپه ایستاد و ورق را به سود کارگران و خانواده‌های آن‌ها برگرداند.

اما مردم ایران ۳۰ اردیبهشت ماه، این مرد بزرگ از دست دادند؛ رییس جمهوری که برای خدمت به محرومان آمده بود، در حین خدمت و سفر استانی خود به آذربایجان شرقی دچار حادثه شد و از ساعت های ابتدایی خبر حادثه تا نیمی از شب، مردم نگران و دلواپس خواب به چشم ندیدند و در شهرهای ایران در تجمعات مختلف به دعای دست جمعی برای سلامتی رییس جمهور و هیات همراه ایشان پرداختند ولی متاسفانه و در عین ناباوری حوالی ساعت ۸ صبح سی و یکم اردیبهشت ماه خبر تلخ آسمانی شدن این مرد خستگی ناپذیر منتشر شد و غم و اندوه سترگی را به ملت شریف ایران وارد کرد. غمی که به آسانی تسلی نمی یابد و به باور نمی‌نشیند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha