• دوشنبه / ۸ تیر ۱۳۹۴ / ۰۹:۳۵
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 94040804234
  • خبرنگار : 71456

آغاز سفر چند میلیون کیلومتری ناسا به مقصد سیارک جدید

آغاز سفر چند میلیون کیلومتری ناسا به مقصد سیارک جدید

نخستین ابزار از پنج سیستم لازم برای نصب بر روی یک فضاپیمای OSIRIS-REx متعلق به ناسا که نمونه‌هایی را از یک سیارک جمع‌آوری کرده و آن را به زمین خواهد آورد، به شرکت لاکهید مارتین تحویل داده شد.

نخستین ابزار از پنج سیستم لازم برای نصب بر روی یک فضاپیمای OSIRIS-REx متعلق به ناسا که نمونه‌هایی را از یک سیارک جمع‌آوری کرده و آن را به زمین خواهد آورد، به شرکت لاکهید مارتین تحویل داده شد.

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، فضاپیمای OSIRIS-REx نخستین ماموریت مطالعاتی و بازیابی نمونه‌هایی از یک سیارک و بازگرداندن آن‌ها به زمین برای انجام تحقیقات بیشتر خواهد بود.

مرکز پرواز فضایی گودارد ناسا در مریلند اعلام کرده ظرف چند ماه آینده یکپارچه‌کردن ابزارها و آماده‌شدن برای برنامه آزمایش محیطی آغاز خواهد شد.

قرار است فضاپیمای OSIRIS-REx در ماه سپتامبر سال آینده به فضا پرتاب شود و در سال 2018 به سیارک موردهدف خود برسد. این فضاپیما در سال 2023 نمونه‌های جمع‌آوری‌شده از این جرم کیهانی را به زمین باز خواهد گرداند.

طیف‌سنج انتشارات حرارتی OSIRIS-REx موسوم به OTES، تحقیقاتی را برای نقشه‌برداری از فراوانی‌ شیمیایی و معدنی و همچنین برای تعیین دمای سیارک Bennu انجام خواهد داد.

سامانه OTES به اندازه یک اجاق مایکروویو است و دانشمندان طی سال‌های گذشته در حال طراحی، ساخت، آزمایش و کالیبره‌کردن آن بوده‌اند.

این ابزار مدت کوتاهی پس از این که فضاپیمای OSIRIS-Rex سفر دو ساله‌اش به سیارک Bennu را شروع کند، نیرودهی خواهد شد.

هنگام رسیدن به این سیارک، ابزار OTES داده‌های طیفی خود را برای خلق نقشه‌های کلی از سیارک ارائه خواهد داد که این نقشه‌ها برای ارزیابی مکان‌های بالقوه برای جمع‌آوری نمونه‌موردی‌ها به کار خواهد رفت.

این ماموریت به دانشمندان امکان بررسی ترکیب مواد متعلق به ابتدایی‌ترین بازه‌های زمانی تاریخ منظومه شمسی را خواهد داد و اطلاعاتی را درباره منبع مواد آلی و آب بر روی زمین ارائه خواهد داد.

دانته لورتا، بازرس ارشد پروژه OSIRIS-Rex در دانشگاه آریزونا در توسان، تکمیل نخستین ابزار و تحویل‌دادن آن برای یکپارچه‌سازی با فضاپیمای OSIRIS-Rex را دستاوردی مهم تلقی کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha