• جمعه / ۴ دی ۱۳۹۴ / ۱۱:۱۵
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 94100401936
  • منبع : نمایندگی کرمان

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر کرمان خبر داد

پایان عملیات نجات کوهنورد گرفتار در ارتفاعات کوه‌ هزار راین

پایان عملیات نجات کوهنورد گرفتار در ارتفاعات کوه‌ هزار راین

ایسنا/کرمان مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر کرمان استفاده از امکانات و وسایل ایمنی برای کوهنوردی زمستانی را ضروری دانست و گفت: عملیات جستجو و نجات کوهنورد مشهدی مفقود شده در ارتفاعات کوه هزار راین کرمان از سوی امدادگران این جمعیت، پس از پنج روز تلاش پایان یافت.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر کرمان استفاده از امکانات و وسایل ایمنی برای کوهنوردی زمستانی را ضروری دانست و گفت: عملیات جستجو و نجات کوهنورد مشهدی مفقود شده در ارتفاعات کوه هزار راین کرمان از سوی امدادگران این جمعیت، پس از پنج روز تلاش پایان یافت.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کویر، «علی گنج‌کریمی» با اشاره به این‌که به شهروندان توصیه می‌شود در هنگام کوه‌نوردی در زمستان توصیه‌های ایمنی را رعایت کنند، افزود: کوه‌نوردی در فصل زمستان تفاوت‌های بسیاری با کوه‌نوردی در سایر فصول دارد، در زمستان بدون پوشاک مناسب، وسایل کافی و دارا بودن حداقل تجربه هم‌چنین بدون هم‌سفر ورزیده و یا مربی و راهنما اقدام به اجرای برنامه‌های مشکل و صعود نکنند.

وی تصریح کرد: در کوه‌هایی از قبیل کوه هزار راین اکثر مسیرهای معمولی و ساده در زمستان یخ‌زده و لغزنده است بنابراین کوهنوردان باید در محاسبات خود پیش‌بینی وقایع و موانع را داشته باشند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمان خاطرنشان کرد: کوهنوردان هم‌چنین باید در برنامه‌های زمستانی حساب سوخت، غذا و پوشاک اضافی را به‌طور دقیق داشته باشند، چون شب زمستان طولانی، سرد و خسته‌کننده است.

گنج‌کریمی با اشاره به مفقود شدن کوهنورد مشهدی در کوه‌های هزار راین، گفت: متأسفانه این کوهنورد 21 ساله مشهدی هیچ گونه تجهیزات زمستانی کوهنوردی با خود نداشته است.

وی با بیان این‌که کوه هزار در استان کرمان که در بخش راین در جنوب این شهرستان قرار دارد و بلندترین قله استان کرمان با ارتفاع 4501 متر و 900 مترمربع مساحت است، تصریح کرد: برای صعود زمستانی کوهنوردان در این کوه استفاده از امکانات و وسایل ایمنی ضروری است.

گنج‌کریمی از پایان عملیاد نجات کوهنورد مشهدی مفقود شده در ارتفاعات کوه هزار راین خبر داد و گفت: امدادگران و نجات‌گران تخصصی کوهستان جمعیت هلال‌احمر کرمان به‌دنبال تماس والدین محمد عباسی‌نژاد کوهنورد مشهدی مبنی بر مفقود شدن فرزند خود در ارتفاعات کوه هزار راین، عملیات جستجو و نجات خود را از بامداد روز یکشنبه 29 آذر 1394 آغاز کردند.

وی خاطرنشان کرد: شورای عملیات هلال‌احمر کرمان عملیات جستجو و نجات را به مدت پنج روز انجام دادند اما این عملیات، دیشب بدون رسیدن به نتیجه پایان یافت.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمان افزود: 19 تیم تخصصی کوهستان به مدت پنج روز و در مجموع، 114 نفر عملیات جستجو و نجات را انجام دادند.

گنج‌کریمی با بیان این‌که در روز اول عملیات سه تیم تخصصی کوهستان برای یافتن کوهنور گرفتار شده تلاش کردند، گفت: در روز دوم دو تیم از هیئت کوهنوردی و در روز سوم 13 نفر نجات‌گر و پنج نفر از هیئت کوهنوردی در قالب پنج تیم کار جستجوی کوهنورد مفقود شده را برعهده داشتند.

وی با اشاره به این‌که دو نفر از نیروهای دواطلب محلی نیز در این چهار روز کار جستجو کوهنورد مفقود شده را انجام داده‌اند، تصریح کرد: هم‌چنین دو تیم پنج نفره امداد و نجات هوایی به‌مدت دو روز جستجو کوهنورد مشهدی مفقود شده را انجام دادند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمان خاطرنشان کرد: جمعیت هلال‌احمر کرمان در پنج روز پیش برای عملیات جستجو و نجات، 13 دستگاه خودروی امدادی و یک فروند بالگرد به مدت دو روز را به کار گرفته شد.

محمد عباسی‌نژاد اهل مشهد استان خراسان‌رضوی و قصد عزیمت به آبشار «هزار» از توابع شهر راین کرمان را داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha