• جمعه / ۱۶ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۳:۳۵
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 94111610288
  • خبرنگار : 71523

کاهش 40هزاری نفری داوطلبان آزمون دکتری

کاهش 40هزاری نفری داوطلبان آزمون دکتری

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از کاهش تعداد داوطلبان کنکور دکتری سال 95،نسبت به سال 93 و 94 خبر داد.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از کاهش تعداد داوطلبان کنکور دکتری سال 95،نسبت به سال 93 و 94 خبر داد.

حسین توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در مورد آزمون دکترای سال 95 گفت: آزمون دکترای سال 95 برای پذیرش دانشجو در هفت گروه آموزشی و 77 کد رشته امتحانی برگزار می‌شود.

وی بااشاره به ثبت‌نام 158 هزار و 94 داوطلب در این آزمون گفت: 67 هزار و 382 داوطلب زن و 90 هزار و 712 داوطلب ثبت نام کننده مرد بودند که از این تعداد 80 هزار و 515 نفر در گروه آموزشی علوم انسانی، 20 هزار و 612 نفر در علوم پایه، 31 هزار و 801 نفر در گروه فنی و مهندسی، 11 هزار و 854 نفر در گروه کشاورزی و منابع طبیعی، 7497 نفر در گروه هنر، 1417 نفر در گروه دامپزشکی و 4398 نفر در گروه زبان ثبت نام نموده‌اند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از کاهش تعداد داوطلبان ثبت نام کننده در آزمون دکترای سال 95 نسبت به سال‌های 94 و 93 خبر داد و گفت: تعداد داوطلبان آزمون دکترای سال گذشته 201 هزار و 660 نفر و سال 93 نیز 240 هزار و 391 نفر بود. به عبارت دیگر تعداد داوطلبان ثبت نام کننده در آزمون دکترای سال 95، 43 هزار و 566 نفر نسبت به سال 94 و 82 هزار و 297 نفر نسبت به سال 93 کمتر شده است.

توکلی در ادامه در مورد زمان توزیع کارت شرکت در آزمون و برگزاری آزمون گفت: کارت شرکت در جلسه آزمون از روز سه‌شنبه 11 اسفندماه توزیع می‌شود و آزمون نیز روز جمعه 14 اسفندماه در حوزه‌های امتحانی مربوط برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: پس از برگزاری آزمون نتیجه به صورت کارنامه تنظیم شده و کارنامه سنجش علمی شامل نمرات خام، تراز و نمره کل دهه سوم فروردین 95 در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد و داوطلبان ضرورت دارد براساس محتویات و اطلاع از رشته‌های تحصیلی برای بررسی سوابق علمی، آموزشی، پژوهشی، مصاحبه و آزمون تخصصی به دانشگاه‌های ذی‌ربط مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۱۱-۱۶ ۱۴:۱۹

خدا رو شکر بايد کرد بابت اين موضوع و ان‌شاءالله روزي برسد که در اين کشور همه دانشجويان بر حسب عشق خود به تحقيق و پژوهش اين مقطع را انتخاب نمايند. از سوي ديگر بايد يک تاسف هم بر طرز فکر سنتي و جاي مانده از دنياي مدرن براي دانشگاه هاي ايران خورد که هنوز هم همان طرز فکر قديم در آن حکمفرما است. ان‌شاءالله روزي برسد که دانشگاه هاي اين مملکت هم ديگر به پول نفت وابستگي نداشته باشند چرا که همين موضوع باعث عقب ماندگي اين دانشگاه ها شده است.

avatar
۱۳۹۴-۱۱-۱۶ ۱۷:۵۳

يک جوالدوز به خودت بزن يک سوزن به ملت!

avatar
۱۳۹۴-۱۱-۱۶ ۱۸:۱۵

وقتي يك استاد دانشگاه ماهي دو ميليون تومان در آمد دارد كسي كه مي خواهد دكترا بگيرد واقعا ديوانه است

avatar
۱۳۹۴-۱۱-۱۶ ۱۹:۰۰

چه عجب

avatar
۱۳۹۴-۱۱-۱۶ ۲۰:۳۹

نبود آينده شغلي براي فارغ التحصيلان دانشگاهي

avatar
۱۳۹۴-۱۱-۱۶ ۲۰:۴۵

دانشگاه ها چيزي جز وقت تلف کردن جوانان اين مرز و بوم نيست

avatar
۱۳۹۴-۱۱-۱۷ ۱۵:۵۷

کار خوبي کردن نرفتن دکترا بخونن کساني که در چند سال اخير مدرک دکترا گرفته اند جملگي بيکار هستند. خارج هم مدرک اينها رو قبول نداره فقط عمر خود را تباه کرده اند.