• یکشنبه / ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ / ۰۹:۲۵
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 95031713184
  • خبرنگار : 90047

پس از اخراج مجید فرزین از اردوی تیم ملی وزنه‌برداری

سرمربی تیم ملی: "فرزین" نمره‌اش 19 است نه صفر/ حاضرم خودم به ریو نروم اما او برود و رکورد بزند

سرمربی تیم ملی: "فرزین" نمره‌اش 19 است نه صفر/ حاضرم خودم به ریو نروم اما او برود و رکورد بزند

سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری جانبازان و معلولان پس از اخراج مجید فرزین از اردوی تیم ملی وزنه‌برداری گفت: به اعتقاد من کسی که نمره بیست می‌گیرد، معقول‌ترین تنبیه آن است که یک نمره از او کم شود، نه اینکه نمره صفر به او بدهند. او هم‌چنین تاکید کرد که کینه‌ای از کسی به دل ندارد و دنبال تنبیه این ملی‌پوش اخراجی نبوده و نیست.

احمد دلجوان سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری جانبازان و معلولان پس از انتقاد مجید فرزین از شرایط تمرینی و اردویی تیم ملی و هم‌چنین انتقاد از عملکرد سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری و در نهایت اخراج این ملی‌پوش از اردوی تیم ملی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی ایسنا در این باره گفت: نزدیک به 30 سال است که کار معلمی انجام می‌دهم و سعی کردم همواره پله، پله شاگردان خود را به موفقیت برسانم. شاید شاگرد دوست داشته باشد همیشه در اوج قرار بگیرد و نمره‌اش کمتر از بیست نشود، اما این اوج‌گیری شرایطی دارد که شاگرد باید به آن احترام بگذارد و نسبت به عملکرد معلم یا مربی خود توهین و بی‌احترامی نکند.

وی اظهار کرد: به عنوان کسی که در 4 پارالمپیک سیدنی، آتن، پکن و... سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری معلولان بودم، تلاش کردم فاز به فاز شیوه تمرینی خود را بر روی شاگردانم پیاده کنم تا دچار ضربه‌دیدگی نشوند و پس از هر بار رکوردگیری، رکورد خود را افزایش دهند. اگر قرار باشد هر کسی بنا به توانایی خود رکورد بالاتری بزند، قطعا نمی‌تواند به اوج آمادگی که مدنظر است برسد. این مثل آن می‌ماند که ما بخواهیم امتحانات نهایی دانش آموزان را به جای خرداد، اردیبهشت ماه بگیریم، آیا واقعا نتیجه کار همان می‌شود که انتظار داریم.

دلجوان اضافه کرد: وضعیت 4 نفر از وزنه‌برداران از جمله علی صادق‌زاده، سیامند رحمان، سامان رضی و حامد صلحی‌پور از سال گذشته با توجه به رنکینگ‌هایی که داشتند، برای حضور در پارالمپیک ریو مشخص بود. تنها حمزه محمدی و مجید فرزین بود که هنوز وضعیت این 2 وزنه‌بردار برای اعزام به ریو تعیین نشده بود که حمزه محمدی در مجارستان پس از گرفتن رنکینگ حضور خود را در ریو تثبیت کرد و فرزین نیز از طریق وایلد کارت مجوز حضور در ریو را پیدا کرد. بنابراین برای اینکه بتوانیم وزنه‌بردار خود را به اوج آمادگی برسانیم تا بهترین عملکرد را در ریو داشته باشد، در ابتدا باید زیرساخت‌ها را فراهم کنیم و سپس فشار مضاعف به او وارد کنیم. اگر قرار باشد ورزشکار از ابتدا تحت فشار مضاعف قرار بگیرد، مطمئنا دچار آسیب دیدگی می‌شود که این شرایط خوبی را برای وززنه‌برداری رقم نمی‌زند.

سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری جانبازان و معلولان گفت: در پارالمپیک لندن ما با 8 وزنه‌بردار موفق به کسب 2 مدال طلا توسط سیامند رحمان و مجید فرزین و یک مدال برنز توسط علی صادق‌زاده شدیم. الان که این تعداد به 6 وزنه‌بردار کاهش پیدا کرده و میانگین سنی وزنه‌برداران به 32 سال و نیم رسیده است، عقل سلیم حکم می‌کند که شیوه تمرینی خود را پله پله پیش ببریم که در ریو از نظر مدال‌آوری دچار مشکل نشویم.

وی توضیح داد: روز چهارشنبه گذشته طبق رکوردگیری که از وزنه‌برداران به عمل آوردیم، تقریبا شرایط رکورد ورزشکاران نسبت به گذشته خیلی بهتر شده بود و ما با افزیش رکورد مواجه بودیم. اگر مجید فرزین نیز در رکوردگیری شرکت می‌کرد، یقینا رکورد وی 237 بود که در حال حاضر 236.5 رکورد دنیاست. واقعا چه ضرورتی دارد که وی بخواهد با زدن رکورد بالاتر، فشار مضاعفی به خود وارد کند و در اثر فشار دچار آسیب دیدگی شود.

دلجوان اظهار کرد: سیامند رحمان در حال حاضر رکورد دنیا را در وزن خود می‌زند و به لطف خدا اگر مسائل حاشیه‌ای پیش نیاید، در پارالمپیک ریو رکورد وی به بالای 300 خواهد رسید. چه ضرورتی وجود دارد که یک وزنه‌بردار بخواهد رکورد خود را با چنین وزنه‌بردار مقایسه کند. از سوی دیگر برنامه تمرینی من الان به گونه‌ای است که سعی می‌کنم وزنه‌بردار مرحله به مرحله رکورد خود را افزایش دهد و به حداکثر رکورد برسد، نه این که بخواهد چند پله را یک دفعه بالا برود.

وی گفت: یک وزنه‌بردار در طول سال 2 بار به مرحله اوج می‌رسد و ما نمی‌توانیم وزنه‌بردار را در تمام طول سال در اوج آمادگی نگه داریم، این خلاف علم تمرین است و موجب آسیب دیدگی ورزشکار می‌شود.

سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری جانبازان و معلولان اضافه کرد: من نسبت به انتقاد مجید فرزین هیچ ادعایی ندارم و معتقدم اگر توهین یا بی‌احترامی انجام شده، خودش و خدای خودش می‌داند. حتی اگر مشکلی نیز پیش آمده خود ورزشکار آن مشکل را ایجاد کرده نه من سرمربی. برنامه تمرینی من بعد از حضور در 4 دوره پارالمپیک به نفع خود ورزشکار است و قصد تنبیه کردن کسی را ندارم.

دلجوان خاطرنشان کرد: من راضی هستم خودم به برزیل نروم، اما مجید فرزین با حضور در پارالمپیک ریو، دوباره مدال طلای لندن را در ریو تکرار کند. من مانع کسی نیستم و تمام شاگردانم را پسران خودم می‌دانم. حال اگر کسی در مورد مسائل فنی عملکرد من را زیر سوال ببرد، خود می‌داند و خدای خود.

سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری معلولان هم‌چنین افزود: من در رابطه با وضعیت نهایی مجید فرزین پاسخگو نیستم. اما به عنوان یک معلم اعتقاد دارم، اگر شاگرد کار اشتباهی انجام داده باشد، معقول‌ترین تنبیه آن است که نمره 20 وی را 19 دهیم نه اینکه به او صفر دهیم. من امیدوارم شاهد حضور فرزین در اردوی بعدی باشیم تا به لطف خدا با رکوردگیری که انجام می‌دهد، دوباره مدال طلای خود را در ریو تکرار کند.

وی در پایان گفت: من با هیچ کس مشکل ندارم و در مورد وضعیت مجید فرزین نیز تنها در حیطه کاری خود صحبت می‌کنم و کاری به تصمیم فدراسیون و کمیته ملی پارالمپیک ندارم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha