• شنبه / ۶ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۸:۲۷
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 95060103877
  • خبرنگار : 71567

جزییات برگزاری دوره آموزش مدرس قرآن دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد

جزییات برگزاری دوره آموزش مدرس قرآن دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، از برگزاری دوره آموزشی " دانشجو-معلم" خبر داد و گفت: این طرح به منظور تربیت دانشجویان برای آموزش تدریس قرآن و رفع نیاز دانشگاه‌ها در زمینه معلم قرآن، از ۱۲ تا ۱۸ شهریور ماه به مدت یک هفته در دانشگاه علوم پزشکی گرگان برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا،  دکتر مهدی بحرالعلوم کسب صلاحیت آموزش عمومی قرآن توسط دانشجویان را هدف از اجرای طرح تربیت " دانشجو- معلم" عنوان کرد و گفت: هدف از اجرای طرح این است که دانشجویان صلاحیت تدریس در دوره‌های آموزش عمومی قرآن را کسب کنند و دانشگاه‌ها برای تدریس قرآن به بیرون از مجموعه خود نیازمند نباشند. در واقع با اجرای این طرح دانشجویان به تدریج این توانمندی را به دست می‌آورند که خارج از دانشگاه نیز به تدریس قرآن بپردازند.

وی در ادامه تصریح کرد: طرح " دانشجو - معلم" با حضور دانشجویانی از ۳۹ دانشگاه علوم پزشکی کشور برگزار می‌شود و تا کنون 198 نفر برای حضور در این دوره شناسایی شده‌اند که از این تعداد ۱۰۳ نفر  دختر و ۹۵ نفر از پسر هستند.

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، همچنین گفت: در برنامه علملیاتی سال 95 وزارت بهداشت طرحی تحت عنوان تربیت "دانشجو- معلم" تصویب شد که بر اساس آن از تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی خواستیم که بر اساس شاخص‌های اعلام شده، دانشجویان متقاضی شرکت در این طرح که صلاحیت حضور در دوره آموزشی را دارند را معرفی کنند.

وی همچنین اظهار کرد: تمام دانشجویانی که در دوره آموزشی" دانشجو- معلم" شرکت ‌می کنند،  بعد از تعیین سطح، به دو گروه تقسیم می‌شوند. در صورتی که فردی در امتحان ورودی نمره کافی را کسب نکند در کلاس‌های ابتدایی‌ برای معلم شدن شرکت و آموزش‌های لازم را به منظور ارتقاء سطح می‌بینند و دانشجویان پذیرفته شده نیز این آمادگی را دارند که در آینده تحت آموزش‌های تخصصی‌تری قرار بگیرند.

به گفته رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، بسیاری از شرکت‌کنندگان دوره آموزشی " معلم - دانشجو" حافظان قرآن و کسانی هستند که در جشنواره قرآن و عترت رتبه خوبی کسب کردند.

بحرالعلوم همچنین آموزش روش تدریس را مهم ترین موضوع دوره " دانشجو- معلم" دانست و خاطر نشان کرد: روش‌ها و فنون تدریس، آشنایی با رسم المصحف، مهارت‌های زندگی قرآنی و کارورزی روش تدریس از جمله مباحثی است که در این دوره آموزش داده می‌شود.

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در پایان گفت: دانشجویانی که در دوره‌ آموزشی" دانشجو- معلم" شرکت کنند در پایان دوره گواهی آموزش تربیت معلم دریافت می‌کنند. همچنین این دانشجویان می توانند در قالب کار دانشجویی نیاز دانشگاه‌ها به معلم قرآن را برطرف کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha