• چهارشنبه / ۱۷ شهریور ۱۳۹۵ / ۰۹:۱۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 95061711109
  • منبع : نمایندگی خوزستان

استاندار خوزستان تاکید کرد:

ساخت مجتمع بین راهی اهواز- آبادان تا قبل اربعین

ساخت مجتمع بین راهی اهواز- آبادان تا قبل اربعین

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان گفت: ظرف یک ماه آینده اداره کل راه و شهرسازی و اداره حمل و نقل پایانه‌های خوزستان باید محوطه‌سازی و احداث رمپ‌های ورودی و خروجی مجتمع خدمات رفاهی بین راهی محور اهواز – آبادان را انجام دهند.

به گزارش ایسنا،‌ غلامرضا شریعتی در جلسه ستاد جذب سرمایه‌گذار که روز گذشته، 16 شهریورماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به این‌که اعتبار مورد نیاز جهت احداث رمپ‌های مجتمع خدمات رفاهی بین راهی محور اهواز – آبادان ناچیز است، اداره کل راه و شهرسازی باید ظرف یک‌ماه آینده رمپ‌ها را احداث کند و همچنین در این مدت محوطه‌سازی مجتمع مذکور نیز باید توسط اداره کل حمل و نقل و پایانه‌ها انجام و این مجتمع باید تا قبل از اربعین سال جاری احداث شود.

 وی با بیان این‌که وضعیت برق در استان خوب نیست، افزود: وضعیت برق شهرستان اندیمشک بسیار نگران‌کننده است و من در جلسه‌ای که با معاون اول رئیس‌جمهور داشتم، این موضوع را مطرح کردم که وضعیت برق در خوزستان خوب نیست.

 از بخش خصوصی حمایت کنیم

 همچنین در این جلسه مجید آصفی، فرماندار دزفول نیز با اشاره به تأکیدات وزیر کشاورزی مبنی بر عدم نیاز به مجوز در پروژه‌های احداث گاوداری، دامداری، سردخانه و کارگاه تولید قارچ، اظهار کرد: یقیناً در استان‌هایی مانند یزد و اصفهان، منافع استانی بر قوانین و مقررات اولویت داده می‌شود اما در خوزستان گاهی خودمان سد توسعه می‌شویم.

 وی افزود: بنابراین بیایید تا به جای این‌که بخش خصوصی به بخش دولتی التماس کند، ما از بخش خصوصی حمایت کنیم. ده‌ها میلیارد تومان در حساب بانک‌های خوزستان است اما هنوز هم برای برخی گشایش‌ها مقاومت‌های درون‌استانی صورت می‌گیرد و مشکل کار دقیقا همین مسأله است زیرا خوزستان اقتصادی دولتی دارد.

 ‌خسرونشان، مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان نیز با اشاره به نیاز وجود یک هتل در رامهرمز خواستار کمک و حمایت مسئولان از اجرای پروژه احداث هتل در این شهرستان شد و اظهار کرد: در خارج از کشور فروشگاه‌های بزرگ عمدتا در محدوه شهری قرار دارند تا از بار ترافیکی در مراکز شهر کاهش داده شود. من معتقدم که در خصوص هتل‌ها هم می‌توان همین کار را انجام داد.

 به گزارش ایسنا، این جلسه با چهار دستور کار شروع شد که در نهایت سه دستور کار وضعیت حریم شهری پروژه هتل رامهرمز، مجتمع خدمات رفاهی بین راهی محور اهواز – آبادان و وضعیت اراضی مورد نیاز برای پروژه‌های احداث نیروگاه‌های بادی و خورشیدی که برای احداث این نیروگاه‌ها در خوزستان سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی بسیاری در دولت یازدهم متقاضی بودند، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha