• یکشنبه / ۲ آبان ۱۳۹۵ / ۰۹:۰۷
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 95080200864
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه دریانودی چابهار خبر داد

فعال کردن بسته‌های پژوهشی در سال جاری/شناسایی و حمایت از طرح‌های کاربردی

فعال کردن بسته‌های پژوهشی در سال جاری/شناسایی و حمایت از طرح‌های کاربردی

معاون پژوهشی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار تاکید کرد: پروژه‌یابی و سودمند کردن طرح‌های پژوهشی اولویت دانشگاه در سال جاری است.

دکتر علی طاهری در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، با برشمردن اولویت‌های کاری خود تصریح کرد: ساماندهی و تسهیل امور پژوهشی با تصحیح آیین نامه‌های قبلی نیاز دانشگاه برای روان ساختن پژوهش‌هاست.

وی افزود: در همین راستا قسمت پژوهشی سامانه گلستان تا شش ماه آینده به طور کامل راه‌اندازی می‌شود و این درحالی است که هم اکنون به دلیل قدیمی بودن سیستم پژوهشی دانشگاه، دسترسی و ساماندهی امور پژوهشی دشوار است.

معاون پژوهشی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، با مهم خواندن پروژه‌یابی در حوزه کارهای پژوهشی، تاکید کرد: سازمان‌ها هر ساله اولویت‌های پژوهشی خود را اعلام می‌کنند و این در حالی است که ما طرح‌هایی را که متناسب با وضعیت دانشگاه و هم چنین قابلیت کار در دانشگاه دریانوردی را دارد، شناسایی و آنها را به اعضای هیات علمی و هسته‌های پژوهشی دانشجویی معرفی می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر پروژه یابی سازمانی، هسته‌های پژوهشی ما اگر طرح هایی انجام دهند که برای سند جامع علمی کشور مفید باشد، آنها را شناسایی و حمایت می‌کنیم.

طاهری از فعال کردن بسته‌های پژوهشی خبر داد و گفت: پایان نامه‌ها، مقالات و پژوهش‌هایی که در دانشگاه انجام می‌شود باید برای کشور مفید باشد به طوری که هر طرح پژوهشی کاربرد، خط و جهت گیری مشخصی داشته باشد، درهمین راستا بسته‌های پژوهشی را امسال فعال می‌کنیم.

وی ادامه داد: بسته‌های پژوهشی هرساله پایش می‌شوند و در صورتی که پتانسیل لازم را دارا باشند به مراکز رشد معرفی و از تسهیلات آنها استفاده می‌کنند و این درحالی است که هدف ما کاربردی کردن پژوهش‌هاست تا دانشگاه را به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و فناور پیش ببریم.

معاون پژوهشی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، همچنین به ارتباط و تعامل این دانشگاه با سازمان‌ها اشاره کرد و گفت: تاکنون طرح‌های خوبی را با حمایت معاونت پژوهشی وزارت علوم و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران به پیش بردیم و این درحالی است که همین تعامل را با سازمان‌هایی همچون صنایع دفاع،  محیط زیست، شیلات و نیز انجمن علوم و فنون دریایی ایران داشتیم و طرح‌هایی را به صورت مشترک یا به سفارش آنها انجام دادیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha