• دوشنبه / ۳ آبان ۱۳۹۵ / ۱۴:۱۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 95080302098
  • منبع : نمایندگی همدان

دستگیری قاچاقچیان بین‌المللی پرندگان شکاری در ملایر

ایسنا/همدان رئیس اداره حفاظت محیط ‌زیست شهرستان ملایر از دستگیری 2 شکارچی غیربومی که اقدام به زنده‌گیری پرندگان شکاری کرده بودند، خبر داد و گفت: این شکارچیان اقدام به فروش پرندگان در کشورهای حاشیه خلیج‌فارس کرده بودند که در بخش سامن از توابع ملایر دستگیر شدند.

مجید شعبانلو در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: این 2 شکارچی که ساکن یکی از استان‌های جنوبی کشور هستند، با طعمه قرار دادن پرندگان اقدام به شکار پرندگان شکاری می‌کردند.

وی درباره شیوه و شگرد زنده‌گیری پرندگان شکاری توضیح داد: این شکارچیان اقدام به حفر چاله‌ای برای مستقر شدن و دیده‌بانی کرده و روی چاله را می‌پوشاندند.

شعبانلو اضافه کرد: این افراد پرندگانی نظیر کبوتر، بلدرچین، گنجشک و یاکریم را به عنوان طعمه قرار داده و بر پای طعمه طناب می‌بستند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست ملایر عنوان کرد: پس از شکار طعمه توسط پرندگان شکاری، شکارچیان به آهستگی طناب را به سمت چاله کشیده و به یک باره پرنده شکاری را صید می‌کردند.

وی اظهار کرد: در بازجویی از شکارچیان متخلف علاوه بر طناب و وسایل زنده‌گیری پرندگان، 2 بهله پرنده شکاری دلیجه کشف و ضبط شد.

شعبانعلو اضافه کرد: این افراد بیشتر با هدف زنده‌گیری پرندگان شکاری از خانواده شاهین‌سانان نظیر بالابان و در فصل مهاجرت پرندگان، اقدام به این زنده‌گیری می‌کنند.

وی تصریح کرد: 2 بهله دلیجه زنده‌گیری شده به همراه پرندگانی که برای طعمه استفاده شده بودند، در منطقه سامن ملایر رهاسازی شدند.

به گزارش ایسنا، مناطق تحت مدیریت محیط زیست در ملایر زیستگاه گونه‌های مختلف جانوری است از جمله در منطقه لشگردر علاوه بر وحوش شمار زیادی از پرندگان چه به صورت فصلی و چه به صورت بومی وجود دارد که از مهمترین آنها می‌توان به عقاب‌طلایی، دلیجه، کبک نوک سرخ، تیهو، جغد، کمرکولی، سسک ، فاخته، زرد پره، دارکوب و پری شاهرخ اشاره کرد.

وجود وحوشی همچون کل و بز، قوج و میش و گوشتخوارانی نظیر گرگ، روباه، شغال، کفتار، تشی و گورکن همچنین زیست پرندگان بومی و فصلی از جمله عقاب‌طلایی، جاذبه‌های جانوری منطقه لشگر را دو چندان کرده است.

این منطقه دارای گیاهان متنوعی از تیپ گیاهان کوهستانی است و گیاهان دارویی همچون کلاه‌میرحسن، گون، گل‌گندم، بروموس، علف بادبزنی، نخود وحشی، پیچک صحرایی، خاکشیر، میخک، کنگر، علف چای، زنبق وحشی، کاکوتی، اسپند، چوبک یا گلکه، شکر تیغال، آلوچه وحشی، زالزالک وحشی و دیگر گونه‌های گیاهی از نوع گندمیان و تیره نعناعیان در آن فراوان دیده می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha