• یکشنبه / ۷ آذر ۱۳۹۵ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 95090704260
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

ضعف بازاریابی و بسته بندی نامناسب؛ پاشنه آشیل صادرات عسل آذربایجان غربی

ضعف بازاریابی و بسته بندی نامناسب؛ پاشنه آشیل صادرات عسل آذربایجان غربی

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: 20 هزار تن عسل سالانه در آذربایجان غربی تولید می‌شود.

کامیار داهیم در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا افزود: به رغم تولید سالانه 20 هزار تنی عسل، ضعف بازاریابی و بسته بندی نامناسب؛ صادرات این محصول را با موانعی همراه ساخته و فعالان صنعت زنبورداری و تولیدکنندگان عسل را با مشکلاتی مواجه کرده است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه آذربایجان غربی از قطب‌های تولید عسل در ایران به شمار می‌آید لذا توجه به صنعت زنبورداری باید مورد توجه مسئولان ذیربط قرار گرفته و چاره ای برای حل مشکل بسته‌بندی و بازاریابی عسل تولیدی استان بیندیشند.

داهیم با بیان اینکه زنبورستان‌های استان ازنظر بیماری‌های زنبورعسل تحت کنترل و نظارت دامپزشکی هستند، افزود: از ابتدای سالجاری تاکنون کارشناسان دامپزشکی استان با مراجعه بیش از 231 مورد به زنبورستان برای کنترل بیماری نظارت و بازرسی های لازم را انجام داده اند.

وی ادامه داد: بیش از شش هزارمورد آزمایش آلودگی انگلی و میکروبی از زنبورستان‌های استان انجام و بر اساس بررسی های انجام گرفته مشکل خاصی در زنبورستان‌های استان مشاهده نشده است.

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی به ویژگی عسل های تقلبی و نامرغوب اشاره کرد و گفت: برای تشخیص تقلبی و نامرغوب بودن عسل در آزمایشگاه میزان گلوکز و ساکاروز اندازه گیری می‌شود بنابراین میزان ساکاروز بالای پنج درصد نشاندهنده نامرغوبیت عسل و وجود گلوکز صنعتی در عسل نشان از تقلبی بودن عسل است.

داهیم به بازرسی بهداشتی بیش از 13 میلیون قطعه طیور و 77 هزار راس دام در کشتارگاههای استان در سال جاری اشاره و از بازدید و کنترل بیش از 38 هزار باب مراکز عرضه فرآورده های خام دامی خبر داد و گفت: در این مدت 185 پرونده تخلفاتی تشکیل و به مراجع قضایی ارسال شده است.

وی در خصوص موضوع قرنطینه نیز افزود: در حال حاضر شش واحد قرنطینه مرزی و پنج واحد قرنطینه بین استانی در حال نظارت بر تردد دام زنده و فرآورده های خام دامی هستند و در طول سالجاری برای حمل داخلی بیش از 24 هزار تن فرآورده خام دامی  و 47 میلیون قطعه جوجه یکروزه و تخم مرغ نطفه دار  گواهی بهداشتی صادر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha