• یکشنبه / ۳ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۵:۳۳
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 95110301954
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم:

زیرساخت های ورزشی بانوان در دانشگاه ها مطلوب نیست

زیرساخت های ورزشی بانوان در دانشگاه ها مطلوب نیست

مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: با توجه به اینکه تعداد قابل توجهی از دانشجویان کشور را بانوان تشکیل داده و در برخی از دانشگاه ها به رقم 65درصد می رسد، اما هنوز در بحث زیرساخت های ورزشی بانوان به‌حد مطلوبی نرسیده ایم.

به گزارش ایسنا، محمد پورکیانی در حاشیه گردهمائی مدیران تربیت بدنی دانشگاه های منطقه 9 کشور در دانشگاه گناباد در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب اظهار کرد: نیاز است که بخش های مختلف وزارت‌علوم علی‌رغم محدودیت های اعتباری در خصوص زیرساخت های ورزشی بانوان توجه بیشتری صورت گیرد، چرا که بانوان در کنار مسائل آموزشی و پژوهشی به عنوان مادران جامعه نقش بسزایی را ایفا می‌کنند و بایستی در این بحث به آن‌ها توجه ویژه ای کرد.

پور کیانی با بیان اینکه از جهت نیروی انسانی با مشکل مواجه نیستیم، اظهار کرد: خوشبختانه نیروهای نخبه و با تجربه ای در امر ورزش دانشگاه ها حضور داریم و تاکنون نیز سه دوره از 13 دوره المپیادهای ورزشی دانشجویان در منطقه 9 کشور برگزار شده و دانشگاه‌های این منطقه بار ورزش دانشجویی را در عرصه قهرمانی و همگانی به دوش می کشند.

مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم با اشاره به اینکه در بُعد توسعه زیرساخت‌ها با استانداردهای موجود فاصله داریم، تصریح کرد: قرار بود در پایان برنامه 5ساله پنجم، سرانه فضای ورزشی در دانشگاه ها به 1.5 متر برسد اما در حال حاضر، حدود یک متر به ازای هر دانشجو است و امیدواریم در برنامه ششم توسعه با کمک هایی که می شود و تلاشی که صورت می گیرد به این میزان دست یابیم.

وی با بیان اینکه دانشگاه گناباد به عنوان یک دانشگاه تازه تأسیس به لحاظ کیفی در جایگاه خوبی بوده و خود دانشگاه نیز رشد خوبی داشته است، خاطرنشان کرد: اما در مقابل زیرساخت‌های ورزشی آن در حد مطلوبی نبوده و امیدواریم به توسعه این زیرساخت کمک کنیم تا بخش ورزش و تربیت بدنی نیز گسترش یابد.

پورکیانی اضافه کرد: آموزش عالی در توسعه هر کشوری نقش اصلی را ایفا می کند و خود آموزش عالی نیز مؤلفه های مختلفی نظیر آموزش، پژوهش و غیره داشته که نقش ورزش به لحاظ سلامت جسمانی دانشجویان، پرکردن اوقات فراغت، جلوگیری از افسردگی و ایجاد شادابی و نشاط در بین دانشجویان برای حمایت از دو بخش دیگر می تواند مؤثر عمل کند.

مشارکت 20درصدی دانشجویان در ورزش همگانی در سال 95

مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری همچنین گفت: خوشبختانه در سال 95، 20درصد دانشجویان دانشگاه های تحت نظارت این وزارتخانه، در برنامه های ورزشی مشارکت داشته درحالی که در سال 91 تنها 6درصد مشارکت صورت گرفته است.

پورکیانی با بیان اینکه در بحث ورزش همگانی مشارکت 20درصدی قابل قبول است، عنوان کرد: دولت تدبیر و امید از ابتدای آغاز به کار این دولت، توجه ویژه ای به این موضوع داشته، اما بایستی همه بخش ها نیز همکاری و کمک داشته باشند.

در ادامه حمیدرضا طاهری، دبیر ورزش دانشگاه‌های منطقه 9 کشور نیز طی سخنانی اظهار کرد: گردهمائی مدیران تربیت بدنی منطقه 9 کشور با هدف بررسی وضعیت ورزش دانشگاهی در سال 95 و برنامه ریزی برای سال 96 به میزبانی دانشگاه گناباد برگزار شده که امیدواریم در این گردهمائی برنامه های خوبی برای دانشجویان طراحی کرده و مشکلاتی که در امر ورزش دانشگاه ها است را به صورت تخصصی بررسی نمائیم.

وی افزود: مدال های بسیار خوبی در ورزش دانشگاه های این منطقه کسب شده که شامل 30 مدال در بخش دختران و 39 مدال در بخش پسران است، همچنین نیز چند دوره است که کاپ قهرمانی توسط دانشجویان این منطقه به دست می آید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha