• سه‌شنبه / ۵ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۵:۱۸
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 95110503540
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

46 مدرسه شبانه‌روزی کهگیلویه و بویراحمد در انتظار خیرین

46 مدرسه شبانه‌روزی کهگیلویه و بویراحمد در انتظار خیرین

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد ‌مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: 46 مدرسه شبانه روزی این استان نیازمند حمایت و کمک خیرین، افراد دارای تمکن مالی، دستگاه‌ها و ادارات هستند.

‌به گزارش ایسنا، هادی زارع‌پور در نشست شورای آموزش و پرورش با محوریت حمایت از مدارس شبانه روزی استان افزود: افزایش درصد پوشش تحصیلی مناطق محروم، روستایی و عشایری، جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان، ارتقاء سطح کیفی آموزشی، کاهش افت تحصیلی و غنی سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان از جمله مهم‌ترین اهداف این مدارس هستند.

وی بیان کرد: نرخ پوشش تحصیلی ابتدایی، متوسطه اول و دوم در استان کهگیلویه و بویراحمد به علت وجود مدارس شبانه روزی از میانگین کشوری بالاتر اما در زمینه نرخ تراکم پایین‌ترین استان کشور است.

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: 9 مدرسه تک دانش‌آموزی و 120 مدرسه دو دانش آموزی در این استان وجود دارد.

زارع پور تصریح کرد: تامین منابع مدارس شبانه‌روزی استان برای آموزش و پرورش سخت است و این نهاد به ازای هر دانش آموز 1250 تومان هزینه می‌کند که این میزان با وضعیت و شرایط امروزی جوابگو نیست و در این زمینه نیازمند کمک و همکاری خیرین، افراد دارای تمکن مالی، دستگاهها و ادارات هستیم.

وی ادامه داد: باید حداقل رفاه نسبی در مدارس شبانه‌روزی وجود داشته باشد که برخی از این مدارس فضای فیزیکی مناسبی ندارند و تجهیزات و امکاناتی مانند کارگاهها، آزمایشگاهها، امکانات آموزشی و کمک آموزشی، امکانات خوابگاهی، سلف و سرویس برای این مدارس مورد نیاز است.

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در صورتی که به مدارس شبانه‌روزی بی‌توجهی شود، پیامدهایی مانند کاهش پوشش تحصیلی، افزایش مهاجرت به شهرها، افزایش کودکان کار و گسترش حاشیه‌نشینی در پی خواهد داشت.

زارع‌پور تاکید کرد: 46 مدرسه شبانه‌روزی در سه دوره متوسطه، اول و دوم، فنی و حرفه‌ای و کار و دانش در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که 7000 دانش آموز در این مدارس مشغول به تحصیل هستند.

وی گفت: 150 دانش آموز مستعد استان کهگیلویه و بویراحمد که محروم و بی‌بضاعت بودند، از سوی موسسه ابرار بورس تحصیلی شدند که در برنامه داریم تا پایان سال جاری این تعداد را به 500 دانش‌آموز برسانیم.

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد افزود: کمیته امداد امام خمینی(ره) استان 6 مرکز شبانه‌روزی در سطح استان دارد که 345 دانش آموز در این مراکز اسکان دارند و مشغول به تحصیل هستند.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته یک میلیارد و 556 میلیون تومان از سوی آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در مدارس شبانه‌روزی کمک شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: هم‌چنین از اعتبارت ریاست جمهوری 2میلیارد و 100میلیون تومان در قالب سبد غذایی به حساب مدارس شبانه‌روزی واریز شد.

هم‌چنین فتاح محمدی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: در زمینه عدالت اجتماعی به خصوص در آموزش و پرورش خدماتی در کشور ارائه شده است، اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله وجود دارد.

وی افزود: ایجاد عدالت اجتماعی و توسعه آن در ابعاد مختلف جامعه از اهداف انقلاب اسلامی است و خوشبختانه در بسیاری از نقاط کمتر توسعه یافته استان شاهد تحقق بخشی از این اهداف هستیم.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: فراهم شدن زمینه مناسب برای آموزش و پرورش و دانش آموزان در این مدارس و ارتقای سطح کیفی آموزش نیازمند مشارکت همگانی است.

محمدی اضافه کرد: موسسات خیریه می‌توانند در رفع مشکلات مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد به ویژه مدارس شبانه‌روزی تاثیر بسزایی داشته باشند.

*عکس تزیینی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha