• جمعه / ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۶:۰۰
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 96021509094
  • خبرنگار : 71578

اسپیس ایکس اجرا می‌کند

طرحی برای پوشش سراسری اینترنت در زمین

طرحی برای پوشش سراسری اینترنت در زمین

پاتریشیا کوپر نماینده شرکت اسپیس ایکس در مجلس سنای آمریکا برنامه‌های این شرکت را تا سال 2019 تشریح کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از نیواطلس، اسپیس‌ ایکس یکی از اهداف اصلی خود را تا سال 2019، اینترنت‌رسانی به نقاط مختلف زمین اعلام کرده است.

در حال حاضر 57 درصد ساکنان زمین یعنی 4.2 میلیارد نفر به اینترنت دسترسی ندارند و به همین دلیل اسپیس‌ ایکس قصد دارد تا ماهواره‌هایی را برای پوشش سراسری اینترنت در زمین، به فضا بفرستد.

این طرح در سال 2015 از سوی الون ماسک صاحب این شرکت مطرح شد اما به دلیل هزینه زیاد آن که در حدود 10 میلیارد دلار تخمین زده می‌شد، مسکوت ماند.

طی بررسی‌های انجام شده برای پوشش سراسری اینترنت در زمین نیاز به 4425 ماهواره وجود دارد و اسپیس ایکس در سال گذشته ضمن ارائه درخواست به کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا، خواستار اجرایی شدن این طرح شد.

در جلسه مجلس سنای آمریکا "پاتریشیا کوپر"(Patricia Cooper) معاون بخش ماهواره‌های دولتی اسپیس ایکس، درباره این طرح عظیم صحبت کرد.

عظمت این طرح به این خاطر است که در حال حاضر فقط 1459 ماهواره در مدار زمین قرار دارند و ماهواره‌های مورد نیاز برای پوشش سراسری اینترنت تقریبا سه برابر تعداد ماهواره‌های موجود است.

کوپر در سخنان گفت : در حال حاضر 34 میلیون آمریکایی به اینترنت پرسرعت 25 مگابیت بر ثانیه دسترسی ندارند .

در طرح اسپیس‌ ایکس تمام پرتاب‌ها با استفاده از موشک قابل بازیابی فالکون 9 انجام خواهد شد و ماهواره‌ها در ارتفاع‌های مابین 1110 تا 1325 کیلومتری سطح زمین مستقر خواهند شد.

کوپر اعلام کرد که اسپیس ایکس پرتاب‌های آزمایشی در این زمینه را تا پایان سال جاری آغاز می‌کند و در صورتی که چراغ سبز برای این برنامه را دریافت کند می‌تواند تا سال 2024 تمام ماهواره‌های مورد نظر را در چند مرحله به فضا بفرستد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha