• دوشنبه / ۱ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۵:۰۶
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 96030100553
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی اعلام کرد؛

توسعه آموزش دندانپزشکی متناسب با نیازهای کشور طی 4 سال گذشته

توسعه آموزش دندانپزشکی متناسب با نیازهای کشور طی 4 سال گذشته

دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت گفت: طی 4 سال گذشته ضمن توجه به کیفیت آموزش دندانپزشکی برای جلوگیری از توسعه بی‌رویه دانشکده های دندانپزشکی و توسعه این دانشکده ها با توجه به نیازهای کشور برنامه ریزی کرده ایم.

به گزارش ایسنا، دکتر سعید عسگری در پنجاه و هفتمین کنگره سالانه انجمن دندانپزشکی ایران با بیان این مطلب از مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان مهم‌ترین سند گسترش جغرافیایی آموزش عالی سلامت یاد کرد و افزود: در ابتدای دهه 90 و پیش از دولت یازدهم با استناد به یک کار تحقیقاتی که با نام آمایش از آن یاد می‌شد مجوز ایجاد تعداد کثیری دانشکده دندانپزشکی و پزشکی صادر شد و در چنین فضایی در برخی موارد حتی بدون وجود مصوبه شورای گسترش، برخی از دانشگاه‌های غیر دولتی نسبت به پذیرش دانشجوی دندانپزشکی اقدام نمودند که در دولت یازدهم از اقدام غیر قانونی آنها جلوگیری شد.

وی با اشاره به اینکه پیش از انقلاب اسلامی فقط 5 دانشکده دندانپزشکی در کشور وجود داشت که با توجه به نیاز کشور تا سال 1384 با برنامه‌ریزی‌های مناسب 13 دانشکده دندانپزشکی به آنها افزوده شد، خاطرنشان کرد: مجموعاً 18 دانشکده دندانپزشکی تا پیش از دولت نهم در کشور وجود داشت و پس از آن تا سال 92 با یک روند شتاب‌زده نسبت به ایجاد 48 دانشکده دندانپزشکی جدید اقدام شد که متأسفانه در بسیاری از موارد زیرساخت‌های حداقلی را هم نداشتند و این تعداد صدور مجوز با امکانات موجود در کشور انطباق نداشت. بنابر این در ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید مجموعاً 66 دانشکده دندانپزشکی با و یا حتی بدون وجود مجوزهای قانونی. مصوب و یا راه‌اندازی شده بودند که این موضوع یک بحران جدی را در آموزش عالی سلامت در حوزه دندانپزشکی ایجاد نمود و موقعیتی ایجاد شد که در برخی از استانهای کشور مثل تهران تا 8 دانشکده‌ دندانپزشکی وجود داشت و کشور ما در قیاس با ایالات متحده آمریکا (با جمعیت 300 میلیون نفری) تعداد دانشکده دندانپزشکی بیشتری را داشت.

دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت در پایان خاطرنشان کرد: در دولت یازدهم، وقت و انرژی زایدالوصفی از مسئولین ذیربط گرفته شده تا به نحوی این رشد نامتوازن و شتابزده کنترل و متعادل گردد و خوشبختانه با مصوبه شورای گسترش دانشگاه‌ها در خصوص عدم ایجاد تشکیلات موازی در پردیس‌های خودگردان و الحاق آنها به پردیس‌های مادر، تعدیل مناسبی در این خصوص صورت پذیرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha