• سه‌شنبه / ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 96031608514
  • خبرنگار : 71184

واعظی در مجلس:

هنوز برخی باور نکرده‌اند که شرکت مخابرات به بخش خصوصی واگذار شده است

هنوز برخی باور نکرده‌اند که شرکت مخابرات به بخش خصوصی واگذار شده است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: هنوز برخی باور نکرده اند که شرکت مخابرات به بخش خصوصی واگذار شده و 50 درصد سهام آن در اختیار بخش خصوصی است و دولت در میان هیات مدیره پنج نفره آن فقط یک عضو دارد.

به گزارش ایسنا، واعظی که به منظور پاسخگویی به سوال نماینده ارومیه در جلسه امروز مجلس شورای اسلامی حاضر شده بود، گفت: دولت در شرکت مخابرات تنها 20 درصد سهام در اختیار دارد و با یک رای بر تصمیمات هیات مدیره تاثیر دارد، اما در خصوص سوالاتی که مطرح می شود باید عرض کنم نظارت بر انجام قوانین مرتبط با قانون کار و قوانین استخدامی بر عهده وزارت کار است و همکار محترم ما در وزارت کار باید پاسخگوی سوالاتی در این باره باشند.

وی افزود: البته من در این خصوص از ایشان سوالاتی را داشتم  و فرمودند ما نظارت مستمر بر عملکرد شرکت مخابرات داریم،‌ اما در مورد سیاستگذاری‌ها، تعرفه ها و مسائل فنی مسئولیت امور را بنده می‌پذیرم، اما همانطور که گفته شد مسائل پرسنلی و حقوق و مزایا در شرکت مخابرات بر عهده وزارت ارتباطات نیست.

واعظی در پاسخ به یکی از سوالات در مورد وضع استخدام‌ها در وزارت ارتباطات گفت: وزارت ارتباطات و شرکت ها برخی اقداماتی که امکان اجرای آن از سوی بخش های غیر دولتی را دارد در قالب مزایده ها برون سپاری می‌کند و  کارکنان شرکت هایی که در مزایده ها برنده می شوند، پس از چند سال علاقه‌مند می شوند که به استخدام دولت درآیند که امکان این نیست و ما همچین اجازه ای را براساس قانون نداریم.

وی افزود: اما در مورد کارکنان وزارت ارتباطات نیز باید عرض کنم براساس مصوبات دولت در قانون کار حقوق و مزایای کارکنان پرداخت می شود و بدهی به کارکنان نداریم و تعهدات وزارتخانه به کارکنان در زمان مقرر عملیاتی شده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: در شرکت مخابرات قوانین و مقررات مرتبط با استخدام‌ها نظامات حقوقی حاکم است و وزارت کار نیز بر آن نظارت دارد و براساس هماهنگی که با وزارت کار،‌ تعاون و رفاه اجتماعی به عمل آمده عملکرد شرکت مخابرات به طور مستمر نظارت و ارزیابی می شود.

وی افزود: در خصوص ارتقاء مدرک تحصیلی در صورت ظرفیت خالی برای افراد براساس قانون اقدام می شود، اما برخی انتظار دارند اگر زمانی با مدرک زیر دیپلم یا دیپلم استخدام شدند پس از ارتقاء مدرک تحصیلی بلافاصله در پست دیگری به کار گرفته شوند اما این موضوع منوط به این است که ما ظرفیت خالی را برای ارتقاء داشته باشیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه صحبت های خود در خصوص بکارگیری ایثارگران و خانواده شهدا گفت: در حال حاضر حدود 10 هزار نفر از کارکنان مخابرات از ایثارگران و خانواده شهدا و جانبازانند که براساس قوانین مرتبط با این عزیزان حقوق و مزایای آنها پرداخت می‌شود و با توجه به ظرفیت‌ها و امکانات همه سهمیه‌ها و پیش‌بینی‌های قانونی که برای این افراد صورت گرفته به طور کامل اجرایی خواهد شد.

وی در بخش پایانی صحبت های خود با بیان اینکه توسعه زیرساخت های مخابراتی در دولت رشد چشمگیری داشته تصریح کرد: طبق توافقات انجام شده برای اینکه هر اپراتور به طور مجزا برای توسعه زیرساخت‌های خود اقدام به حفاری در سطح شهر را نکند، قرار شد ظرفیتی با کمک بخش های مختلف ایجاد شود تا در همین داکت‌ها و کابل کشی‌های موجود سایر اپراتورها امکانات خود را مستقر کنند و در توسعه اینترنتی تاکنون 27 هزار روستا از نعمت اینترنت پر سرعت بهره‌مند شده‌اند و خطوط تلفن نیز در اکثر روستاها به شبکه سراسری متصل و مسیر طی شده است و دولت در این حوزه با قدرت ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۳-۱۷ ۰۱:۰۸

مگه اونها که خریدنش اعتقادی به این امر دارند سهام مخابرات تو بورس به نازلترین قیمت مورد معامله قرار میگیره و سهامدار عمده هیچ حمایتی از سهامش نمیکنه .