• سه‌شنبه / ۲۰ تیر ۱۳۹۶ / ۲۰:۳۳
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 96042011604
  • منبع : ریاست جمهوری

در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام شد:

انتخاب سه عضو هیات امنای دانشگاه آزاد/تصویب کلیات سند مراودات علمی بین‌المللی کشور

انتخاب سه عضو هیات امنای دانشگاه آزاد/تصویب کلیات سند مراودات علمی بین‌المللی کشور

اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی علاوه بر تأیید سه عضو جدید هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی و نیز تأیید دبیر جدید شورای فرهنگ عمومی کشور که از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شده بود، کلیات سند مراودات علمی، آموزشی و پژوهشی بین‌المللی کشور را نیز تصویب کردند.

به گزارش ایسنا، در این جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی که عصر سه‌شنبه به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس‌جمهور تشکیل شد، اعضای شورا وفق اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی که بر اساس آن سه تن از پنج عضو هیات امنای این دانشگاه باید با تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی انتخاب شوند، فریدون عزیزی، فرهاد رهبر و مهدی طهرانچی را به عنوان اعضای جدید هیأت امنای دانشگاه آزاد انتخاب کردند.

اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین با تقدیر از زحمات شاهمرادی - دبیر سابق شورای فرهنگ عمومی کشور - که از شوراهای اقماری شورای عالی انقلاب فرهنگی است، دکتر موالی‌زاده را که از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شده بود، به عنوان دبیر جدید شورای فرهنگ عمومی کشور تأیید کردند.

دستور دیگر این جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، رسیدگی و بررسی سند پیشنهادی مراودات علمی، آموزشی و پژوهشی بین‌المللی کشور بود. نظر به تحولات گوناگون علمی و فناوری، بخصوص در دهه‌های اخیر در حوزه علم و فناوری در کشورمان و گسترش مراودات بین‌المللی، نیاز به سندی برای انسجام‌بخشی، هماهنگ‌سازی و هم‌افزایی در فعالیت‌ها و در عین حال صیانت از داشته‌ها و سرمایه‌های علمی کشور اعم از نیروی انسانی و بخش‌های مختلف تحقیقاتی و پژوهشی احساس می‌شد.

شورای عالی انقلاب فرهنگی حسب دستور مقام معظم رهبری، سند جامعی را تدوین و در این جلسه کلیات آن را تصویب کرد تا هم مراودات علمی، آموزشی و پژوهشی بین‌المللی کشور به نحو مناسبی جریان داشته باشد و هم از سرمایه‌های انسانی، علمی و فناورانه و امکانات تحقیقاتی و جریان‌های علمی و تخصصی کشورمان صیانت شود.

کلیات این سند، با چارچوب مذکور در این جلسه به تصویب رسید و جزئیات آن نیز در جلسات آینده تصویب خواهد شد. سند نهایی، مبنای مراودات مختلف علمی، آموزشی و پژوهشی بین‌المللی کشور قرار خواهد گرفت، تا هم این مراودات را تسهیل کند و هم هرجا لازم است، از داشته‌های علمی و پژوهشی کشورمان صیانت کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha