• یکشنبه / ۳۰ مهر ۱۳۹۶ / ۱۰:۳۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 96073016896
  • منبع : نمایندگی کرمان

در گفت‌وگو با نماینده جیرفت تشریح شد؛

تشریح دلایل انتخاب استان کرمان به عنوان الگوی اقتصاد مقاومتی سایر استان‌های کشور

تشریح دلایل انتخاب استان کرمان به عنوان الگوی اقتصاد مقاومتی سایر استان‌های کشور

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی طرح مثلث توسعه اقتصادی و مناطق هشتگانه اقتصادی را مهمترین نوآوری‌های استان کرمان در جهت اجرای اقتصاد مقاومتی در سطح کشور دانست.

یحیی کمالی‌پور در گفت‌وگو با ایسنا به دلایل انتخاب استان کرمان به عنوان الگوی اقتصادمقاومتی در سطح کشور پرداخت و گفت: استاندار کرمان ابتکاراتی در سطح استان کرمان داشتند که در سطح کشور بی‌نظیر بوده‌اند.

وی مثلث توسعه اقتصادی را یکی از ابتکارات استاندار کرمان نام برد و ادامه داد: مثلث توسعه اقتصادی سه رکن موثر (امام جمعه، نماینده مردم در مجلس و فرماندار) در هر شهر را در حوزه اجرای اقتصادمقاومتی دخیل کرد، همچنین در کنار مثلث توسعه اقتصادی انتخاب معین اقتصادی برای هر شهرستانی در جهت توسعه هر منطقه از مهمترین برجستگی‌های انتخاب استان کرمان به عنوان الگوی اقتصادمقاومتی هستند.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی سرمایه‌گذاری و حمایت معین‌های اقتصادی در مناطق در راستای توسعه و پیشرفت مناطق را بی تاثیر ندانست و بیان کرد: اقدامات بسیار زیادی در مناطق هشتگانه اقتصاد مقاومتی انجام شده است که این موارد حرکت‌های نو و جدیدی در سطح کشور بودند.

وی موارد ذکر شده را برای نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی مهم دانست و تصریح کرد: معین‌های اقتصادی موسسات غیردولتی هستند که تجربه، دانش و توان لازم را برای اجرای اقتصادمقاومتی را دارند.

کمالی‌پور با بیان این مطلب که ثمره اقدامات اقتصادی صورت گرفته در مناطق هشتگانه استان را چند سال آینده خواهیم چید، اظهار کرد: در توسعه زیرساخت‌ها در چهار سال اخیر اقدامات بسیار خوبی از جمله؛ در توسعه صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی در جیرفت و عنبرآباد صورت گرفته است.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی به سایر اقدامات صورت گرفته در حوزه انتخابیه خود اشاره کرد و افزود: در سال گذشته تنها سالی بود که در عرضه محصولات کشاورزی به بازار دچار بحران نشدیم، به‌گونه‌ای که محصولات کشاورزی قبل از آنکه به خرید تضمینی برسند، فروخته شده بودند.

نایب رییس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در سال جاری نیز در عرضه خرما مشکل چندانی نداشته‌ایم، بیان کرد: ورود استاندارد، گمرک، اتاق بازرگانی به جیرفت در جهت ایجاد توسعه صادرات در این شهرستان مثمرثمر بوده‌اند، همچنین در ایجاد فرهنگ تجاری و بازرگانی در شهرستان‌های جیرفت و عنبرآباد موثر بوده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha