• سه‌شنبه / ۲۳ آبان ۱۳۹۶ / ۱۸:۳۶
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 96082314126
  • خبرنگار : 71567

وزیر علوم:

برخی دانشگاه‌ها در شهرستان بودجه مستقل ندارند

برخی دانشگاه‌ها در شهرستان بودجه مستقل ندارند

وزیر علوم با اشاره به اینکه برخی از مراکز آموزش عالی دانشگاهی در شهرستان‌ها ردیف بودجه مستقل نیز ندارند، گفت: باید این مشکل با کمک مسئولان استانی رفع شود.

به گزارش ایسنا، دکتر منصور غلامی در نشست صمیمانه با نمایندگان مجلس به تشریح برخی از برنامه‌های خود در حوزه آموزش عالی پرداخت و گفت: به دانشگاه‌های منطقه زلزله‌زده توصیه شده است از تمام توان و امکانات علمی و اجرایی خود برای امدادرسانی استفاده کنند.

وی  با تاکید بر اجرایی کردن برنامه پیشنهادی خود به مجلس شورای اسلامی، گفت: تمام مفاد این برنامه منطبق با اسناد و قوانین بالادستی مانند نقشه جامع علمی کشور و برنامه ششم توسعه تنظیم و تدوین شده است و ما به عنوان دستگاه اجرایی مکلف به اجرای این قوانین هستیم.

وی افزود: کیفیت بخشی به آموزش و پژوهش از اولویت بالایی در برنامه‌های وزارت علوم برخوردار است که در این راستا باید شیوه‌های نوین آموزش را بکار بگیریم و تجهیزات و زیرساخت‌های پژوهش و فناوری را تقویت کنیم.

وزیر علوم اظهار کرد: عموماً اعضای هیات علمی دانشگاه‌های کشور از توانایی علمی خوبی برخوردار هستند، زیرا در سال‌های اخیر شاهد پیاده شدن نظام جذب اعضای هیات علمی بودیم که در فرایندهای شفاف و مشخصی سعی کرده است بهترین و توانمندترین داوطلبان تحصیل‌کرده را وارد دستگاه آموزش عالی کند.

وی همچنین به جایگاه والای ایران از نظر تولیدات علمی در جهان و منطقه و نیز تعداد زیاد اعضای هیات علمی شاخص که در فهرست برترین‌های جهان هستند، اشاره و تصریح کرد: باید با کمک دولت و مجلس شورای اسلامی، در سریع‌ترین زمان ممکن تجهیزات پژوهشی را به‌روز کنیم، چرا که کمبود امکانات پژوهشی و روزآمد نبودن آن، در آموزش، پژوهش و همچنین توانمندسازی مطلوب دانش‌آموختگان تاثیر مخربی برجای می‌گذارد.

دکتر غلامی افزود: ساماندهی و تقویت مراکز آموزش عالی کوچک در نقاط مختلف کشور می‌تواند به توسعه استانی و ایجاد امید و انگیزه در استان‌ها کمک کند.

وزیر علوم با اشاره به اینکه برخی از مراکز آموزش عالی دانشگاهی در شهرستان‌ها حتی ردیف بودجه مستقل نیز ندارند، گفت: توجه ویژه استانداران و متولیان مرتبط می‌تواند به رفع مشکلات مراکز دانشگاهی شهرستانی کمک کند.

دکتر غلامی با تاکید بر لزوم جذب دانشجوی خارجی گفت: در سال‌های اخیر، همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه‌ها رشد خوبی داشته است، ولی باید در بخش انجام پروژه‌های مشترک بین‌المللی با دانشگاه‌ها و موسسات معتبر و جذب دانشجویان خارجی فعالیت‌های بیشتری انجام شود.

وی اظهار کرد: حتماً باید پارک‌های علم و فناوری تقویت شوند، چرا که تبدیل ایده به محصول و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان و کارآفرین از طریق این مراکز صورت می‌گیرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر غلامی گفت: تقویت ارتباط دانشگاه‌ها با صنعت و مراکز اجرایی کشور امری ضروری به نظر می‌رسد؛ چرا که برخی از مشکلات و چالش‌های مهم کشور صرفاً با همکاری مشترک دانشگاه‌ها و مراکز اجرایی حل خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha