• پنجشنبه / ۲۵ آبان ۱۳۹۶ / ۱۶:۰۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 96082515229
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان ماکو راه‌اندازی می‌شود

مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان ماکو راه‌اندازی می‌شود

مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان ماکو وابسته به پارک علم و فناوری آذربایجان غربی و با همکاری دانشگاه پیام نور مرکز ماکو، موفق به اخذ موافقت اصولی شد.

حسن حیدری، رئیس پارک علم و فناوری استان در گفتگو با ایسنا از اخذ مجوز اصولی راه اندازی مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان ماکو خبر داد و افزود: با استمرار فعالیت‌های پارک علم و فناوری استان در توسعه مراکز رشد و وابسته به این پارک، می‌توان مسیرهای جدیدی برای ایجاد اشتغال و کارآفرینی در قالب شرکت‌های فناور و دانش بنیان در زمینه‌های مرتبط با پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های شهرستان‌ها فراهم کرد و به توسعه اقتصاد استان و گسترش اشتغال دانش بنیان دست یافت .

حیدری با اشاره به ضرورت راه‌اندازی مرکز رشد با زمینه تجارت و بازرگانی در منطقه آزاد تجاری-صنعتی ماکو، در خصوص توانمندی و مزیت نسبی در موقعیت ژئواستراتژیک این منطقه با بیان اینکه منطقه آزاد تجاری- صنعتی ماکو شامل ماکو، بازرگان، شوط و پلدشت به تنهایی 75% کل مساحت مناطق آزاد کشور را به خود اختصاص داده است، اظهار داشت: این منطقه از موقعیت استثنایی در حمل و نقل و ترانزیت کالا به واسطه اتصال به بازارهای اروپا و آسیای میانه برخوردار است.

وی این منطقه را به عنوان شاهراه ارتباطی ترانزیت کالاهای کشورهای آسیای میانه و اروپا بعنوان مهترین شاخص تجارت جهانی مطرح و عنوان کرد: این منطقه از شمال به ترکیه و از شرق با مرز آبی ارس به جمهوری خودمختار نخجوان محدود است.

رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی ادامه داد: منطقه آزاد ماکو نه فقط با جمهوری‌ آذربایجان و ترکیه، بلکه با کشورهای ارمنستان و گرجستان مرز مشترک دارد، لذا منطقه آزاد تجاری- صنعتی ماکو علاوه بر هم‌مرزی با ترکیه و نخجوان، همجوار با ارمنستان و منطقه قفقاز بوده و گلوگاه کریدور زمینی شمال و جنوب(رقیب کانال سوئز در خشکی) و نقطه اتصال آسیا و اروپا است.

وی با بیان اینکه فاصله اندک منطقه آزاد ماکو از بنادر مرسین در دریای مدیترانه و ترابزون در دریای سیاه، امتیاز چشمگیری در دسترسی به بازارهای اروپا از راه زمین و دریا است، اظهار داشت: در مقایسه با بنادر جنوبی کشور در خلیج فارس به دلیل مسافت و صرفه‌های اقتصادی ناشی از مقیاس جای تردیدی باقی نمی‌گذارد که این منطقه اقتصادی‌ترین گلوگاه در رقابت با راه دریایی شرق و غرب در خشکی است.

حیدری ابراز امیدواری کرد: مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان ماکو، محیط مشوقی را فراهم خواهد ساخت تا شرکت‌های نوپایی که بر پایه علم مدیریت بازار هستند، مستقل شده و رونق بگیرند و به شرکت‌ها و واحدهای صنعتی که به علت نداشتن دانش کافی در حوزه فعالیت مرکز پیوسته متحمل خساراتی می‌شوند و یا در آستانه غیرفعال شدن هستند، کمک نمایند.

وی افزود: مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان ماکو، جنبه‌های مختلف کسب و کار و کاربرد مهارت‌های علمی را در برنامه‌های طراحی شده خود مورد توجه قرار می‌دهد تا به شرکت‌ها در بقاء و رشد در طول زمان‌هایی که احتمال آسیب پذیری دارند، کمک نماید.

حیدری تربیت تجار و  شرکت‌های بازاریاب حرفه‌ای؛ عقد قرارداد فروش و صادرات محصولات فناوری؛ ایجاد زیرساخت لازم برای حمایت از شرکت‌ها؛ ایجاد دو برند برای محصولات مشاغل خانگی و ایجاد دو شرکت فعال در زمینه جذب توریسم از طریق IT را از اهداف این مرکز رشد در طول پنج سال اول شروع به کار خود عنوان کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha